Raspunsuri din zona libera

Procuroarea unui canal de televiziune britanic il intreaba taioasa pe un parlamentar polonez, abia stapanindu-si indignarea:
„Cati refugiati a primit Polonia?”
Iliberalul raspunde, ca nesimtitul, fara sa arate nici cea mai mica urma de liberalism umanist in el”
„Zero”!
Zguduita, acuzatoarea media il chestioneaza iar, dupa ce baga ceva de rasism, incercand sa gaseasca la acuzat o urma de omenie:
„Si sunteti mandru de asta?”
Neclintit, monstrul raspunde cu tupeu – este departe de Londra, de Theresa May, de Scotland Yard, de justitia britanica, de discursul care instiga la ura, asa ca e la adapost, nimeni nu are ce sa-i faca:
„Tara noastra este in siguranta pentru ca nu am acceptat imigranti musulmani ilegali – acesta este motivul pentru care nu am avut nici macar un atac terorist…putem fi numiti populisti, nationalisti, rasisti, nu-mi pasa… imi pasa de familia mea si de tara mea!”

Incredibil cu ce se poate lauda nenorocitul: teroristii musulmani nu au omorat niciun polonez!

Un populist ordinar, un sociopat lipsit de orice urma de empatie, un monument de cinism. Auzi: „niciun polonez omorat” si „imi pasa de familia mea si de tara mea”! Anti europeanul dracului!

http://www.fdesouche.com/1034937-un-depute-polonais-notre-pays-est-en-securite-parce-que-nous-navons-pas-accepte-les-migrants-musulmans-illegaux-cest-la-raison-pour-laquelle-nous-navons-meme-pas-eu-une-seule-attaque-terror

https://www.facebook.com/657015324686799/videos/795265654195098/

 

Reclame

8 comentarii

 1. Constantin · · Răspunde

  Din Romania, cu dragoste de la judecatorii ICCJ:
  „Practic, lipsa unei probe directe cu privire la această faptă nu este de natura să excludă inexistenţa ei, explicându-se prin aceea ca infracţiunile de corupţie săvârşite de persoane cu funcţii importante în stat (în speţă inculpatul era deputat, dar şi ministru al energiei) nu sunt, de regulă, comise în prezenţa mai multor persoane, ci în condiţii de maximă clandestinitate, fapt ce exclude de plano existenţa unor probe relevante, incriminatoare pentru autorul infracţiunii de corupţie. (…) Or, în spetă, inculpatul nu a adus nicio proba plauzibilă care să infirme susţinerea acuzării (…) În ceea ce priveşte acuzaţia că ar fi primit suma de 30.000 euro, nu a adus vreo probă care sa infirme veridicitatea ei.”

 2. Excelent raspunsul panului. Am doar o nedumerire: mai nou televiziunile britanice au procurori? Eu stiam ca specia asta traieste prin Parchete pe langa Tribunale…o fi o greseala de traducere..

  1. bunica sabela · · Răspunde

   Cred ca e o eroare de traducere. O fi vorba despre „procurator”:
   Substantiv
   (Singular: procurator, Plural: procurators )
   1. procuror, magistrat
   2. împuternicit delegat, reprezentant

 3. Ati vazut-o vreodata pe Dana Grecu, de la A3, exercitandu-si profesia? Daca ati vazut-o atunci o sa intelegeti de ce „procuroare” nu e o greseala de traducere si nici o eroare de-a mea. In ziua de azi, ziaristi nu mai sunt ziaristi, sunt acuzatori publici. E de ajuns sa vezi o singura emisiune a televiziunii germane, acolo unde „opozantul” invitat ( politician, scriitor, om de stiinta, istoric) este linsat mediatic , la comenzile moderatorului (procurorului) de ceilalti invitati si de publicul care-l huiduie la comanda. Atmosfera este exact aia de la un proces politic din anii 50.

 4. Bogdan,ai omis sa pui cuvantul procuror intre ghilimele si ai creat o adevarata degringolada.:)))

 5. E plina si presa noastra de procurori si procuroare.. pina si entertainerul Pro e devotat cauzei cu trup si suflet..

 6. […] Autor: Bogdan Calehari […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: