Plecarea din Dacca, sosirea pe aeroportul Bruxelles din Bangladesh

Oamenii s-au suit in avion la Dacca, capitala Bangladesh-ului. Au zburat apoi pana la Istanbul. Au coborat. Si-au luat bilete si au urcat, apoi, in avionul de Tripoli – Libia. Au coborat si din ala. Dupa aia s-au imbarcat pe un vas si au plecat pe mare sa se intalneasca cu Aquarius – asta e unul dintre „taxiurile” umanitare care cara „refugiati” din Libia in UE.

S-au imbarcat pe Aquarius. Au primit haine noi, mancare, apa, si veste de salvare. Totul este perfect pus la punct. Cu exceptia lui Salvini. Asa ca, in loc sa debarce in Sicilia, au debarcat la Valencia.

Acolo, socialistii spanioli i-au si trecut pe ajutoare sociale si le-au facut asigurari de sanatate. Doar sunt refugiati. Spaniolii sunt cu Drepturile Omului. Toti europenii sunt cu Drepturile Omului. Astea au fost o valoare. Au devenit ordin de executat si religie obligatoriu de urmat.

Acum, „refugiatii” suna acasa sa povesteasca cum a decurs calatoria. Bangladesh are 163 de milioane de locuitori. Ar fi oare ceva deplasat ca, sa zicem, 0,5 % dintre ei sa decida, in timp, sa se duca la aeroportul din Dacca, sa-si ia bilete si sa se urce in avionul spre Istanbul? Nu!

Ar fi deplasat sa nu fie primiti, dupa aia, cu bratele deschise, pe aeroportul din Bruxelles, capitala Bangladesh-ului european!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: