Statul german a reusit sa-i salveze viata asasinului Ali Bashar!

Pentru ca Angela Merkel le-a dat voie tuturor, irakianul Ali Bashar (20 ani) a intrat in Germania, insotit de parinti si de cei 5 frati si surori, in octombrie 2015. Tot cu voie de la Angela Merkel au intrat atunci si islamistul tunisian, care a navalit cu camionul in targul de Craciun de la Berlin, si asasinul afgan al Mariei Ladenburger, care a murit violata si ucisa in chinuri la doar 19 ani, asa cum au intrat si alti, mii si mii, de asasini si violatori. Cu voie de la Angela Merkel!

Cererea de azil a lui Ali Bashar  a fost respinsa in toamna lui 2016 si Ali Bashar, impreuna cu numeroasa sa familie, ar fi trebuit sa fie expulzat. Dar n-a fost! Asa cum n-au fost expulzati nici islamistul tunisian, desi serviciile secrete fusesera anuntate ca este pe cale sa comita un atentat, si nici afganul care a violat-o si ucis-o pe Maria Ladenburger si nici ceilalti infractori, asasini si violatori, care transforma, treptat,  civilizata Germanie intr-una din cele mai nesigure tari din Europa.

Pe 22 mai, Ali Bashar a rapit-o pe Susanna Feldman (14 ani) si dupa ce a violat-o si torturat-o intreaga noapte, a ucis-o!  I-a ingropat apoi cadavrul la periferia orasului Wiesbaden. Dupa asasinat, toti membri familie Bashar, cu Ali in frunte, si-au luat bilete la avion si au fugit in Irak!

Ali Bashar a fost prins la un control efectuat de fortele kurde, in nordul Irakului. Intr-un interviu televizat, generalul Tarek Ahmed, seful politiei din Dohouk, a declarat ca Ali Bashar a recunoscut ca a ucis-o pe Susanna Feldman. La cererea autoritatilor germane, autoritatile kurde au fost de acord ca ucigasul sa fie trimis in Germania. El va sosi in seara aceasta, in jurul orei 20.30,  pe aeroportul din Frankfurt, insotit de seful politiei federale, Dieter Romann.

Purtatorul de cuvant al Ministerului public din Wiesbaden a explicat ca in lipsa unui acord de extradare cu Irakul, autoritatile de acolo nu ar putea fi obligate sa-l extradeze pe Ali Bashar si a declarat presei: “Germania nu poate sa ceara ca acest barbat de 20 de ani sa fie judecat in propria lui tara. In Irak, el ar putea fi condamnat la moarte.”!

Asadar, dupa ce Ali Bashar a condamnat-o la moarte si a executat-o pe Susanna Feldman, statul german, din vina caruia s-a produs crima, face tot ce este posibil pentru asigurarea sigurantei si a vietii lui Ali Bashar! Siguranta si viata infractorilor, violatorilor si a asasinilor straini, mai presus decat siguranta si vietile propriilor cetateni! Crimele vor continua!

https://www.extratipp.com/hessen/susanna-maria-feldmann-14-jaehrige-mainz-spurlos-verschwunden-polizei-dunklen-verdacht-9929158.html

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: