Rapperul Médine va canta jihad la Bataclan!

Franta l-a avut pe Mohamed Merah si, dupa el, a avut alti zeci de mohamezi, salahi si kouachi. In doar 5 ani, acestia au comis zeci de atentate si atacuri teroriste, trimitand in cimitire sute si sute de morti si in spitale mii de raniti. De la Toulouse la Charlie Hebdo si de la Bataclan la Nisa.

Franta are 50 000 de salafisti, dintre care peste 20 000 sunt extrem de periculosi. Franta a avut ultimul atac islamist in urma cu o luna si penultimul in urma cu 3 luni! Franta il are si pe rapperul islamist Médine. Ultimul album al rapperului islamist Médine se numeste „Jihad”. In octombrie, Médine va lansa „Jihad” la Bataclan! In rest, Franta este bine: nu mai are nimic!

3 comentarii

  1. Ca sa mearga un rapper islamist si sa lanseze un album de muzica numit ,,Jihad” intr-un loc unde jihadistii au comis acel macel oribil mi se pare nu doar o jignire. Mi se pare o blasfemie, un sacrilegiu! E ca si cum niste indivizi s-ar hotara sa tina congresul de reconstituire al NSDAP la Auschwitz sau al PCR la inchisoarea-muzeu de la Sighet.Artrebui caparintii,fratii,surorile si prietenii victimelor de la Bataclan sa ,, ia cu asalt” palatul Elisee si sa-l zgaltaie din toate incheieturile pe dl. Macron spre a-l trezi la realitate. Sunt sigur ca s-ar solidariza cu ei multi francezi cinstiti. Daca nu iau nici o atitudine inzeamna ca francezii au ajuns opopulatie de moluste acaror existenta este nu numai inutila dar chiar nociva pt. civilizatia noastra.

  2. PS. Cam acelasi lucru este valabil si pentru germani, a propos de postarea ta anterioara, darsi despre englezi.

  3. Ai mare dreptate in tot ceea ce spui si da, „molustele” occidentale chiar au devenit un pericol pt. civilizatia noastra.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: