Democratia britanica a avut soarta lui Alfie Evans!

 

Tommy Robinson, un „baiat de cartier”, nascut si crescut in Luton, alaturi de musulmani, unul dintre numerosii ultrasi englezi, putea ramane un anonim, dar viata i s-a schimbat complet in momentul in care a vazut cum veteranii din Afganistan, care defilau anual pe strazile orasului sau, au fost atacati de islamistii lui Anjem Choudary, fara ca politia britanica sa intervina!

Soldatii trimisi de guvernul britanic sa lupte in Afganistan impotriva fundamentalistilor islamici, odata intorsi acasa erau atacati de fundamentalistii islamici fara ca guvernul sa faca ceva!

A fost momentul in care s-a hotarat sa infiinteze English Defense League. A fost momentul in care a devenit un „extremist de dreapta”. A fost clipa care l-a transformat pe Tommy Robinson in inamicul nr. 1 al guvernului britanic si al islamistilor protejati de acesta!

Iar 25 mai 2018, ziua ultimei sale arestari, ziua in care a fost condamnat si aruncat iar in inchisoare, ziua in care presei britanice i-a fost interzisa orice relatare in legatura cu arestarea si condamnarea lui, a fost ziua in care guvernul conservator a hotarat ca democratia britanica trebuie sa aiba soarta lui Alfie Evans!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: