Godsent Harmony este multumit

“Daca guvernul italian promite ca 500 000 de clandestini vor fi expulzati, judecatorii europeni vor spune ca acest lucru nu respecta normele Statului de drept; daca guvernul va incerca sa opreasca reintregirea familiilor imigrantilor, judecatorii europeni vor spune ca exista un drept al omului care se refera la o viata familiala normala; daca vor dori sa supuna construirea moscheilor unor referendumuri locale, cum este prevazut in programul Coalitiei, le vor vorbi de libertatea religioasa” –  Eric Zemmour

Ieri dimineata, nigerianul Godsent Harmony s-a dus la oficiul postal din Frosinone sa retraga niste bani din cont. Contul fiind gol, Harmony si-a descarcat nervii pe functionarii oficiului. Directorul a chemat politia. In Italia, ori cate ori imigrantii nigerieni sunt suparati, au frustari, stari depresive, d-astea, sunt chemati politistii, nigerienii ii bat, si totul se sfarseste cu bine.

Asa s-a intamplat si acum. Patrula a venit, carabinierul Michele De Filippo a incercat sa-l linisteasca pe imigrant, Harmony i-a dat un pumn in ureche si l-a doborat la pamant, dupa care a luat o bara de fier si l-a “fragezit” bine cu ea. De acelasi tratament a avut parte si celalalt politist. In final, crezand ca l-a omorat pe Michele, Harmony a rupt-o la fuga. A fost prins in cele din urma de alte echipaje ale politiei, dus la tribunal, unde a fost judecat in regim de urgenta si condamnat pentru ranirea grava a carabinierului (Michele are nevoie de 29 de zile de spitalizare) la 2 ani si jumatate inchisoare… dupa care a fost eliberat! Godsent Harmony nici macar nu poate fi expulzat pentru ca e solicitant de azil. Am spus ca totul se sfarseste cu bine.

Matteo Salvini, seful Ligii Nordului, formatiune care face parte din Coalitia de guvernare, a postat pe Facebook: “Roba da matti. Ma la musica presto cambierà! “ Adica “O treaba tampita, dar muzica se va schimba in curand”

Matteo Salvini ori nu stie ce vorbeste, ori nu stie pe ce lume traieste! Pentru ca, Italia fiind un Stat de drept, ultimul cuvant nu-l au alegatorii, si nici cei alesi, seful guvernului, sau, cu atat mai putin, el, Salvini, ci judecatorii – italieni sau de la CEDO, nu mai conteaza. Ei decid! Si cat timp decid ei, si nimeni nu stie cum pot fi opriti sa mai faca asta, Salvini va posta pe Facebook, legea va fi respectata, politistii vor manca bataie si Godsent Harmony va fi multumit. Bineinteles nu si italienii, dar s-au obisnuit cu asta – traiesc doar intr-un stat de drept, nu intr-o democratie, si asta cere sacrificii.

http://roma.repubblica.it/cronaca/2018/05/24/news/frosinone_lite_all_ufficio_postale_richiedente_asilo_scaraventa_per_terra_carabiniere_processato_e_rimesso_il_liberta_-197260241/

2 comentarii

  1. Adrian B · · Răspunde

    Nimic despre arestarea lui Tommy Robinson?

    1. Intra pe blog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: