Paris, orasul cel mai romantic din lume

Marti dimineata, la Paris, 2 barbati cagulati au lovit un Range Rover condus de o femeie. Cand aceasta a coborat de la volan ca sa constate pagubele, a fost silita sa urce in masina cagulatilor, care au demarat in tromba. Dupa ce a fost deposedata de toate bijuteriile, victima fost abandonata pe o strada din Seine-Saint-Denis.

In februarie, tot la Paris, celebra violoncelista Ophélie Gaillard a fost oprita si silita sub amenintarea cutitului sa se desparta de violocelul sau. Violoncelul era estimat la 1 milion de euro. In urma cu 2 ani, aflata in vizita la Paris, Naomi Campbell a fost obligata sa dea colierul de la gat, de cutitul de la gat. Asta a fost chiar inainte de faza aia cu Kim Kardashian care s-a temut ca va fi violata, dar, romantic cum il stim, Parisul doar a jefuit-o.

In martie, politia a arestat la Paris 14 tineri cu varste cuprinse intre 15 si 21 de ani. Ei faceau parte dintr-o banda care era responsabila pentru 88 de atacuri comise in ultimele 12 luni pe traseul dintre Paris si aeroportul Charles de Gaulle. Tintele: turisti aflati in taxiuri, masini inmatriculate in strainatate, autocare. Printre victime s-a numarat si una dintre fetele premierului Viktor Orban.

Cine are intentia sa bata drumul pana in Africa de Sud, ca sa viziteze Cape Town, Johannesburg, Durban, astea, acolo unde soferii nu coboara din masina cand sunt tamponati, si isi tin arma pe genunchi la stopuri, sa n-o faca: cand Parisul e doar la doi pasi, nu merita! Si oricum, de ce sa mai mergem in Africa cand vine ea la noi?!

Reclame

4 comentarii

  1. Horatiu · · Răspunde

    Cu toate astea, bănuiesc ca Naomi Campbell a rămas tot.. progresista. Ascultați-ma pe mine, boala asta n-are leac.

  2. bunica sabela · · Răspunde

    In zilele astea ar trebui ca Europa sa aiba in „structurile” de putere (politie, jandarmerie) doar… militieni cum avea Romania pe vremuri! Ce batute-n cap si-n coada si la pateu isi luau infractorii inainte de proces, de ajungeau sa spuna si ce nu facusera, doar sa scape de bulane!!!

  3. AdrianB · · Răspunde

    Milițieni adevărați, asta le-ar trebui.

  4. […] via Paris, orasul cel mai romantic din lume […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: