De la Surabaya la Londra

Surabaya, Indonezia – Tatal s-a aruncat in aer cu tot cu masina langa o biserica crestina. Mama, impreuna cu cele doua fete de, una de 9 si alta de 12 ani, s-au aruncat in aer langa a doua biserica. Cei 2 fii (de 16 si 18 ani) s-au aruncat in aer, cu tot cu motocicleta, in a treia biserica. In Surabaya, crestinii au biserici, dar musulmanii au familii numeroase.

Asa ca, tot acolo, a doua familie (tata, mama, fiii -18 si 14 ani- si aia mica de 7 ani s-au aruncat in aer la Cartierul general al politiei.

Tot duminica, si tot in Surabaya, a treia familie de musulmani a hotarat sa nu iasa nicaieri si sa-si petreaca ziua acasa. Tocmai cand “gateau” bomba aceasta a explodat accidental omorand-o pe mama si fata de 17 ani. Tatal, bucatarul sef, a fost impuscat de politie.

Cum spunea purtatorul de cuvant al Cultului Musulman Francez, dupa ce un musulman cecen, membru al Statului Islamic, a atacat cu cutitul la Paris: “terorismul nu apartine niciunei religii.”

Londra nu e Surabaya mereu, mai ia si pauze. Acum e in pauza, asa ca mama, Mina Dich (44 de ani), si Safaa Boular (18 ani), una dintre fetele ei, sunt judecate pentru pregatirea unor atacuri teroriste. Safaa, al carui logodnic e jihadist in Statul islamic, vroia sa atace insotita de mama sa, cu grenade si cutite, trecatorii aflati in zona British Museum. Au fost arestate tocmai cand cumparasera cutitele. Aflata in inchisoare, Safaa a sfatuit-o pe sora ei, Rizlaine Boular (22  ani) sa atace cu cutitul pe trecatorii din zona palatului Westminster.

Cum spunea premierul britanic, doamna Theresa May, intr-o alta pauza dintre doua atentate: “…In ceea ce priveste islamul radical, musulmanii britanici sunt cetateni pasnici si cu respect fata de legi. Ei sunt victimele actelor de teroare savarsite de extrema dreapta”.

Doar “musulmanii britanici”! Asta cand,  pe intreg pamantul islamic, de la Londra si pana-n Surabaya, toti musulmanii sunt pasnici si cu respect fata de legi – e vorba de religie!

Reclame

Un comentariu

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Saraca madam May, singurul neuron pe care-l poseda se da cu capu’ de cutia ei craniana in crize de corectitudine poolitica dusa la extrem… Tanti May, roaga-te la ce stii matale sa nu-ti dea Dumnezeu cel Sfant sa afli ce inseamna cu adevarat „acte de teroare savarsite de extrema” nu dreapta cum debitezi aiurea-n tramvai, ci de cea STANGA!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: