Klaus Johannis reales!

Bruxelles a dat ordin ca toti sa semneze declaratia comuna de condamnare a mutarii ambasadei SUA de la Tel Aviv la Ierusalim. Ungaria, Romania si Cehia n-au vrut s-o faca! Asta cand Federica Mogherini a anuntat pe 27 februarie ca in ceea ce priveste politica din Orientul Mijlociu, Uniunea Europeana impartaseste politica Ligii Arabe si respinge clar pe cea a Statelor Unite. Ba mai mult, ea a atentionat recent ca, citez: „Niciun stat membru UE nu-si va muta ambasada la Ierusalim”!

(Stiu ca pare incredibil, dar UE nu este un stat federal, precum Statele Unite ale Americii, si asta pentru ca statele membre ale UE sunt, cel putin asa se zice, națiuni suverane si independente.)

Presedintele Klaus Johannis a condamnat nerespectarea ordinului spunand: “Românii îşi doresc să fie parte integrantă din nucleul Europei. Românii nu îşi doresc să aibă abordări euro-sceptice sau anti-europene”.

Asadar, a nu condamna mutarea ambasadei SUA la Ierusalim inseamna euro-scepticism si anti-europenism! Logic, din moment ce toti romanii sunt trup si suflet cu Bruxelles. Asa cum toti romanii, pe vremea lui Ceausescu, luptau pentru pace si condamnau imperialismul american, toti, condamna acum, in vremea lui Johannis, hotararea SUA de mutare a ambasadei la Tel Aviv. Toti! Aia care n-o facea atunci erau “dusmani ai poporului”, cei ce n-o fac acum sunt “anti-europeni”!

Klaus Johannis reales!

 

Reclame

3 comentarii

  1. dorin popa · · Răspunde

    Ma nedumeriti din nou, dar poate nu v-am urmarit cu atentie !

  2. Dorin Popa – Urmariti-l pe Johannis! Si daca dupa ce-l monitorizati ajungeti la concluzia ca e bine ce face, va rog frumos sa nu ma mai urmariti pe mine.

  3. dorin popa · · Răspunde

    Da, aveti dreptate, Klaus Johannis nu m-a nedumerit nici o secunda, iar exprimarea dvs. este inacceptabila !

    V-am citit de mai multe ori cu placere si va multumesc pentru acele momente !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: