Judenrein dar kosher!

 

„Nu se poate, chiar daca au trecut zeci de ani de atunci, sa ucizi milioane de evrei, ca dupa aia sa faci sa vina, cu milioanele, pe cei mai mari dusmani ai lor!” – Karl Lagerfeld

Ca sa dovedeasca prietenilor ca treaba asta cu anti-semitismul musulman din Germania este o simpla nascocire a extremistilor de dreapta islamofobi, un arab israelian si-a pus o kippa pe cap si a iesit la plimbare prin oras. Primul arab peste care a dat, un pusti de vreo 19 ani, refugiat sirian, l-a luat la bataie cu cureaua! Filmul cu “calduroasa primire” a devenit viral.

Si acest atac, pentru ca fost unul, va fi contabilizat in contul “extremei drepte” spre revolta evreilor  germani care spun, dar spun degeaba, ca ei sunt atacati de musulmani si nu de neo-nazisti.

Doamna Merkel, care a adus in Germania in ultimii ani vreo 2 milioane de musulmani, desi stia foarte bine despre ce este vorba, a denuntat intr-un interviu acordat televiziunii israeliene “noua forma de anti-semitism” care se manifesta datorita unei parti a imigrantilor.

Doamna Merkel va aduce si anul acesta inca 200 000 de reprezentanti ai “noii forme de anti-semitism”. A vrut sa aduca mult mai multi dar s-au opus partenerii de guvernare. Si anul viitor la fel, si tot asa pana ce Germania va deveni Judenrein, fara Kristallnacht si fara Zyklon B.

Spiritul nebunului care se trata in buncarul din Berlin cu pastile de cianura ar trebui sa scoata carnetelul, indiferent pe unde s-ar afla, si sa ia constiincios notite despre cum se face o treaba kosher

https://stirileprotv.ro/stiri/socant/autorul-atacului-antisemit-care-a-socat-germania-video.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: