La ordinul lui Mueller, FBI va perchezitiona Biroul Oval ca sa-l gaseasca pe Putin!

La ordinul procurorului Robert Mueller, agentii FBI au facut o perchezitie la biroul lui Michael Cohen, avocatul personal al lui Donald Trump, deoarece se presupune ca acesta ar fi plătit o actrita porno ca sa pastreze tacerea fața de o presupusa aventura cu presedintele. La ordinul procurorului Robert Muller, agentii FBI au confiscat si documentele din birourile avocatului Michael Cohen.

Susie Tompkins Buell, prietena intima a lui Hillary Clinton si important sponsor al campaniei sale electorale, a dat 500 000 $ avocatei Lisa Bloom pentru ca aceasta sa obtina din partea unor “doamne” marturii ca ar fi intretinut relatii sexuale cu Donald Trump. Pe Susie Tompkins Buell si pe avocata Lisa Bloom nu le-a deranjat nimeni si nu le-a confiscat nimeni nimic! Pentru ca Robert Mueller nu a ordonat asta si pentru ca presedinte este, asa cum spunea Peter Strzok – un important cadru FBI – “Idiotul si fuck Trump”.

Procurorul Robert Mueller ancheteaza de peste 1 an, si va ancheta cat timp “idiotul, fuck Trump” va fi presedinte, “presupusa legatura” dintre Trump si agentii rusi din timpul campaniei electorale din 2016. Acum si-a extins ancheta pentru a descoperi cu cine si cu cate a pus-o Trump!

Daca presedinte ar fi fost Hillary Clinton, situatia ar fi fost cu totul alta: in primul rand niciun procuror n-ar fi anchetat nimic si daca ar fi facut-o, prin absurd, ancheta n-ar fi durat 14 luni, pentru ca procurorul s-ar fi sinucis intre timp!

Reclame

Un comentariu

  1. imediat vin chifu, cristian diaconescu si iulian fota si ne explica ei cum ca mueller e bun si trump e rau

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: