Dick si Sadiq

Cu laburistul Sadiq Khan primar si conservatoarea Cressida Dick sef la Metropolitan Police, Londra a reusit sa depaseasca New York-ul la capitolul crimelor comise! Pentru prima data in istoria sa! In timp ce Sadiq investeste milioane de lire in combaterea discursului care instiga la ura, Dick a descoperit vinovatii pentru numarul extrem de mare de persoane decedate in urma atacurilor cu cutitul, in luna martie: retelele sociale!

Asadar, nu laxismul politiei si al justitiei, ci Snapchat, Twitter, Instagram si Facebook! In februarie, la Londra au fost ucise 15 persoane, iar in martie, in urma atacurilor cu cutitul, au fost inregistrate 22 de decese! N-ar mai fi fost nevoie si de martie, New York fusese depasit inca din februarie!

Intre aprilie 2016 si martie 2017, la Londra au fost inregistrate 12 100 de atacuri cu cutitul, iar in ceea ce priveste atacurile cu acid, daca in 2012 au fost doar 77 (sic), in 2017, la Londra, au fost inregistrate 465 de atacuri cu acid! Islamabad, Rawalpindi, Dhaka si New Delhi au ramas in urma, undeva, departe. Acum a venit si randul New York-ului sa ramana de caruta. Pentru ca Dick si Sadiq!

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5566689/London-murder-rate-overtakes-New-York-time-including-11-killings-just-16-days.html

https://edition.cnn.com/2018/01/26/europe/london-acid-attacks-2017-intl/index.html

https://www.london.gov.uk/moderngov/documents/s67144/05b%20-%20Appendix%201%20-%20MOPAC%20Quarterly%20Report.pdf

Un comentariu

  1. […]                                                                                                                                 Bogdan CALEHARI […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: