Lui Lucy Allan nu i se va intampla nimic

Lucy Allan este aleasa in 2015, deputat conservator la Telford. O victima a bandelor de violatori indo-pakistanezi ii ofera informatii despre activitatea acestora. Deputata Lucy Allan sesizeaza politia din Telford. Nu se intampla nimic! Deputata conservatoare il sesizeaza atunci pe ministrul de interne conservator, Theresa May. Aceasta se declara de acord, „in particular”, cu declansarea unei anchete. Consiliul municipal al orasului Telford se opune. Nu se mai intampla nimic!

Lucy Allan nu mai stie la cine sa apeleze. „Coincidenta” face ca Sunday Mirror sa decida tocmai atunci demararea unei anchete asupra a ceea ce se intampla la Telford. Nu se stie cine i-a oferit informatia de baza lui Sunday Mirror. Ancheta dureaza 18 luni, timp in care Theresa May ajunge din ministru de interne, Prim ministru. La Telford, continua sa nu se intample nimic!

Saptamana trecuta, Sunday Mirror publica rezultatele anchetei: peste 1000 de minore albe violate, traficate sexual, unele ucise, de bandele de violatori indo-pakistanezi, de-a lungul a zeci de ani, cu stiinta si sub acoperirea autoritatilor din Telford! Deputata Lucy Allan face o interpelare in parlament si cere deschiderea unei anchete. I se reproseaza ca “contribuie la exacerbarea tensiunilor rasiale”! Primeste amenintari cu moartea. Informatiile publicate de Sunday Mirror continua sa se imprastie, cu toate ca BBC, si majoritatea presei britanice, tace.

Miercuri, Theresa May le cere subordonatilor infiintarea cat mai rapida (sic) a unei comisii de ancheta. Ea declara: “Suntem cu totii socati de aceasta teribila afacere” si subliniaza calitatea ireprosabila a anchetei Sunday Mirror. A inceput sa se intample ceva! Vineri, Theresa May, anunta – nu “in particular”, ci oficial – deschiderea unei anchete a guvernului in “cazul Telford”.

Lucy Allan nu va mai reusi sa urce nicio treapta in ierahia partidului conservator; nu va ajunge nici ministru de interne si nici prim ministru. Va ramane, cat va mai fi aleasa, doar deputat de Telford.

http://www.lefigaro.fr/international/2018/03/19/01003-20180319ARTFIG00268-angleterre-un-scandale-de-viols-collectifs-par-des-gangs-indo-pakistanais-refait-surface.php

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: