Pentru Theresa May nu imamii radicali si Hezbollah reprezinta o amenintare, ci “extrema dreapta”!

“Islamul este perfect compatibil cu valorile britanice si modul nostru de viata” – Theresa May, 23 martie 2015

 

Luni dimineata, ziarista canadiana Lauren Southern, care se intorcea din Africa de Sud unde turnase un documentar despre soarta fermierilor albi, a fost retinuta la Calais, atunci cand se pregatea sa intre in Marea Britanie. A aflat ca i s-a interzis intrarea in Anglia! Home Office a precizat in raspunsul pe care i l-a dat ziaristei: “Actiunile dumneavostra reprezinta o amenintare la adresa intereselor societatii britanice”.

Lauren Southern urma sa participe la Londra, impreuna cu americanca Brittany Pettibone si austriacul Martin Sellner, la o intrunire avand ca tema libertatea de expresie. Militanta pro Trump, Brittany Pettibone si activistul identitar Martin Sellner au fost insa retinuti de autoritatile britanice, saptamana trecuta, pe aeroportul London – Luton. Cei doi au fost arestati si inchisi separat timp de 3 zile deoarece, au motivat autoritatile britanice, sunt suspecti de “incitare la ura rasiala”! In realitate, cei trei, care, pentru ca nu sunt de stanga, sunt considerati “extremisti de dreapta”, sunt vehementi critici ai islamului fundamentalist, ai islamului politic, lucru care in Marea Britanie este catalogat drept rasism.

In schimb, pentru ca nu e de “extrema dreapta”, ci o organizatie terorista fundamentalist musulmana, gruparea Hezbollah poate sa-si desfasoare in continuare activitatea in Marea Britanie, actualul ministru de interne, “conservatorul” Amber Ruud respingand in septembrie 2017 interzicerea ei! Pentru ca nu e de “extrema dreapta”, nu e “pro Trump”, si nu critica islamul, ci predica impotriva evreilor si crestinilor, “agentii lui Satan”, imamul radical Ebrahim Bham a primit autorizaţia de a intra în Marea Britanie în iulie, anul trecut, pentru a participa nu la o intrunire privind libertatea de expresie, ci la „Palestine Expo”, o uriasa manifestatie anti-evreiasca care a avut loc la Londra. Pentru ca nici el si nici Hezbollah nu reprezinta “o amenintare la adresa intereselor societatii britanice.”!

Pare incredibil, dar nu, nu este fake news – este politica “conservatorilor” britanici! Este politica actualului premier Theresa May, cea care pe vremea cand era doar ministru de interne, ca Amber Ruud, i-a interzis intrarea in Anglia celebrului scriitor si blogger american Robert Spencer, care urma sa sustina un sir de conferinte despre Islam si Islamism. Robert Spencer a fost declarat “persona non grata”, motivatia de atunci fiind aceeasi cu cea invocata in cazul lui Lauren Southern – “dauneaza publicului britanic”.

Dupa ultimul val de atentate teroriste care au zguduit Anglia, Robert Spencer i-a trimis un mesaj lui Theresa May: “Doamna Prim-Ministru, am incercat sa va avertizez. M-ati alungat din si interzis in tara dvs, in timp ce ati permis un influx stabil de propovaduitori ai jihadului. Acum aveti Marea Britanie pe care ati construit-o si dorit-o. Daca britanicii nu va vor inlatura rapid de la putere si inlocui cu cineva care va vorbi onest despre amenintarea jihadista, vor continua sa culeaga rasplata tradarii dumneavoastra.”

Mesajul n-a avut niciun efect. La cateva zile dupa ce purtatorul ei de cuvant a informat presa ca de la inceputul anului 2017 in Marea Britanie au fost contracarate 8 atentate teroriste islamiste, Theresa May a declarat: “Trebuie sa luam foarte in serios si sa tinem cont de amenintarea terorista pe care gruparile de extrema dreapta o exercita asupra tarii si este foarte important atunci sa nu difuzam propaganda extremista a acestor grupari….. In ceea ce priveste islamul radical, musulmanii britanici sunt cetateni pasnici si cu respect fata de legi. Ei sunt victimele actelor de teroare savarsite de extrema dreapta.”
La doua zile dupa declaratia premierului britanic, serviciul MI5 a anunta ca a dejucat al 9-lea atentat terorist, arestand doi islamisti de origine pakistaneza, care planuiau s-o ucida pe Theresa May, aruncandu-se in aer in apropierea ei.

Declaratia facuta anul trecut de Theresa May explica de ce “extremistii de dreapta” Laura Southern, Brittany Pettibone si Martin Selner le-a fost interzisa intrarea. “Conservatorii” britanici arata cat de decisi sunt sa apere noua identitatea culturala si religioasa a Regatului si pe cetatenii britanici de actele savarsite de extrema dreapta. La fel de decisi ca laburistii!

http://www.lefigaro.fr/international/2017/12/06/01003-20171206ARTFIG00190-deux-hommes-accuses-d-avoir-fomente-l-assassinat-de-theresa-may.php

http://evz.ro/lege-politia-gandirii-libertatea-de-expresie-ue.html?&page=2

 

 

Reclame

4 comentarii

 1. bunica sabela · · Răspunde

  “Islamul este perfect compatibil cu valorile britanice si modul nostru de viata.”
  Britanici retardati mintal… Oare cate zeci (sute?) de atentate cu zeci/sute de victime le mai trebuie insularilor (si nu numai lor!) ca sa realizeze ca ISLAMUL ESTE O IDEOLOGIE CRIMINALA DE INSPIRATIE SATANICA ce face, cu urlete de „alah in snack-bar”, ceva maro si urat mirositor pe toate „valorile britanice” si pe „modul de viata” european?!?!

 2. bunica sabela · · Răspunde

  „… cum vreti ca cineva educat in ideea ca apartine “celei mai bune comunitati [religioase si morale] din lume” {islamul} sa accepte normele etice si de conduita ale unei comunitati inferioare – pe ale noastre?…”
  https://ihincu.wordpress.com/2016/07/24/sa-intelegem-religia-pacii-si-jihadul-viii-hijra-semnificatia-migratiei-islamice/

 3. bunica sabela · · Răspunde

  Se pare ca „elitele” europene au uitat (intentionat sau nu) ca, in al doilea razboi mondial, regiunea Bosnia i-a asigurat lui Hitler peste 26 de mii de soldati musulmani care au si participat la lupte. Cine stie oare ce atrocitati or fi savarsit acestia asupra populatiei crestine impotriva careia luptau?!
  Totul exista INCA in arhivele secrete rusesti si americane, sub forma de documente oficiale germane, fotografii. Numai ca totul este, dupa atata timp, „clasificat”.
  Probabil ca UNII asteapta sa moara inca doua generatii (generatia participanta direct s-a cam dus deja) ca aceste arhive sa poata fi uitate definitiv. Sau, de ce nu, sa fie facute disparute definitiv (date la tocat, incendiate)…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: