Conservatorii socialisti si socialistii conservatori: May, Merkel, Ponta

Theresa May, cea care a declarat ca femeile trebuie sa fie libere sa poarte valul islamic, interzicerea acestuia putand sa creeze probleme in societatea britanica este, dupa cum bine  stim, seful partidului care a legiferat mariajul homosexual in Marea Britanie, inainte chiar ca socialistii francezi sa se decida sa faca acest lucru! De Partidul Conservator britanic e vorba.

Angela Merkel,  cea care pune in aplicare de cativa ani vechiul proiect al stangii radicale  germane de a schimba tara cu ajutorul imigratiei,  a anuntat in 2016, dupa ce a obtinut victoria la Congresul CDU, ca CDU este un partid de centru si a avertizat “aripa de dreapta” (sic) ca nu va accepta nicio deviere spre dreapta a partidului.  Asta nu a impiedicat media internationala sa informeze publicul ca blocul conservator (!) a castigat alegerile in Germania , iar acum sa anunte ca “blocul conservator CDU/CSU “ intra  in alianta, din nou, cu socialistii germanii!

Victor Ponta, ala de purta tricou rosu cu Che Guevarra pe el, avea drept model China comunista si declara ca este impotriva initiativei Coalitiei pentru Familie, pentru ca Romania nu este o republica fundamentalista, asta in timp ce sustinea invazia imigrationala si-l  ataca pe Viktor Orban care ridica un zid in calea ei,  este acum speaker la Conferinta “conservatorilor” despre viitorul Europei! Adevarul este ca atunci cand Theresa May si Angela Merkel sunt considerate conservatoare, nu vad de ce n-ar fi si Ponta eligibil pentru asa ceva..

In conditiile astea,  cu ajutorul mediei si al “analistilor” politici formati de ea,  tabloul politic se simplifica mult: de o parte „conservatorii” socialisti si socialistii care nu au ajuns, inca,  „conservatori”  si, de cealalta parte,  la extrema dreapta, “extremistii” si „nationalist populistii”, adica  polonezii si ungurii! Cei care sunt conservatori, dar nu li se mai spune asa tocmai pentru ca sunt.

Daca, pe vremuri, stanga americana si-a insusit termenul de liberal,  stanga europeana il confisca acum pe cel de conservator. Daca stanga americana este liberala, de ce n-ar fi conservatoare cea europeana? Doar e pentru viitorul multicultural al Europei!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: