Cercetatorii britanici au studiat impactul sandwich-ului asupra climatului

Le Figaro: „Regatul Unit: teribilul impact al sandwich-urilor asupra climatului”!
Nu, nu-i o gluma! E trist, adica serios. Cercetatorii de la Universitatea din Manchester au publicat un studiu in care arata ca alea 11,5 miliarde de sandwich-uri consumate anual in Marea Britanie genereaza 9,5 milioane de tone CO2, adica polueaza planeta cat o fac intr-un an 8,6 milioane de masini!

Marturisesc ca din momentul in care Segolene Royal a anuntat ca Nutella, mai bine spus consumul ei, provoaca incalzirea climatica, pana azi, cand am aflat de impactul sandwich-urilor asupra climatului, n-am mai fost atat de ingrijorat de soarta omenirii. Nici macar atunci cand Trump a iesit din chestia asta, cu Nutella, flatulatiile vacilor din Noua Zeelanda si sandwich-urile din Regatul Unit, careia i se zice oficial Acordul de la Paris.

Atunci, cu Nutella, Segolene a fost foarte convingatoare: „Trebuie să replantam masiv arborii de palmier, pentru ca avem de-a face cu o defrișare masiva, care provoaca incalzirea climatica. Trebuie sa fie oprit consumul de Nutella. Pentru ca este facuta din ulei de palmier.” – a spus ea.

Si Segolene Royal – ex. candidat la presedintia Frantei, ex. nevasta lui Hollande, in continuare mama copiilor lui, ex. ministru al mediului si actual ambasador al statului francez pentru Polul Nord si Polul Sud – e o sursa demna de incredere, stie ce vorbeste. Exact ca cercetatorii britanici.

Da, ambasador al statului francez pentru cei doi Poli! Nu, nu e o gluma!  Pentru ca asta, cu „ambasador pentru polii pamantului”, e ceva la fel de trist ca problema consumului de sandwich-uri in Regatul Unit.

http://www.lefigaro.fr/sciences/2018/01/25/01008-20180125ARTFIG00317-royaume-uni-le-terrible-impact-des-sandwichs-sur-le-climat.php

http://www.lemonde.fr/climat/article/2017/09/02/segolene-royal-entame-sa-mission-d-ambassadrice-pour-les-poles_5180081_1652612.html

Reclame

Un comentariu

  1. Cand citesti astfel de enormitati primul impuls este acela de a te pufni un ras din ala homeric. Ti se taie insa imediat pofta de ras cand vezi ca chestiile astea sunt debitate de niste ipochimeni care au pretentia sa conduca destinele bietei Europe. Britanicii au votat iesitea din UE dar elitele lor,inclusiv cele din lumea stiintei se vede ca au ramas puternic ancorate in imbecilitatea europeana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: