Imigratie si multiculturalism – modelul suedez

“Imigratia de masa este o problema in care Bruxelles a angajat Europa pe termen lung, ea fiind profund legata de politicile noastre in materie de economie, comert, educatie si locuri de munca… A-i programa pe Europeni la acceptarea imigratiei de masa este nu numai un imperativ moral dar si un imperativ economic si social pentru continentul nostru care imbatraneste…Imigrantii sunt aici pentru a ramane.” – Dimitris Avramopoulos – Comisarul European pentru Imigratie

“Fara milioanele de imigranti africani, Europa va fi pierduta” – Jean Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene.

“Imigrantii sunt o binecuvantare. La fel ca nou nascutii. Nu trebuie sa ne uitam la bani” – Frederik Reinfeldt, premierul Suediei intre 2006 si 2014.

 

Dupa al treilea violul colectiv comis de imigranti intr-o luna si jumatate, politia din Malmö le-a sfatuit pe femei sa nu mai iasa singure in oras, seara, iar daca o fac le-a indemnat sa mearga in grup sau sa foloseasca taxiul! Sute de locuitori au coborat in strada pentru a protesta impotriva lipsei de siguranta si a comunicatului politiei. Dupa o saptamana, la Malmö, a avut loc al patrulea viol colectiv!

Consiliul suedez pentru prevenirea criminalitatii (BRA) a informat ca in 2017 politia a inregistrat 7200 de violuri, asadar 20 de violuri/zi! In 2017, in Stockholm s-au inregistrat cu 29% mai multe violuri decat in 2016. Fata de 1996, cresterea este de 400% ! In 1975, cand nu devenise inca un stat multicultural, in Suedia au fost inregistrate 454 de violuri.

In 2017, datorita valului fara precedent de agresiuni sexuale comise de imigranti asupra tinerelor suedeze, cel mai mare festival de muzica din Suedia a fost anulat! Suedia a devenit astfel prima tara din lume care anuleaza un festival de muzica din cauza violurilor! Anul viitor, intre 31 august si 1 septembrie, la Göteborg va fi organizat primul festival de muzica numai pentru femei. Asadar, Suedia isi va putea proclama, din nou, intaietatea: prima tara din lumea fosta civilizata, care le separa pe femei de barbati la o manifestare culturala de amploare!

Aproape concomitent cu violurile din Malmö, Lise Tamm, procurorul general al orasului Stockholm si seful unitatii de lupta contra crimei organizate, compara cartierul Rinkeby (locuit ultra majoritar de imigranti musulmani)  cu zone din America Centrala, din tari precum Columbia si Salvador, unde bandele de traficanti de droguri fac legea! “Rinkeby este ca o zona de razboi. Cand politia este obligata sa actioneze acolo, ea o face exact ca fortele armate aflate intr-o zona de razboi.” – declara ea!

In 2014, politia suedeza a anchetat 8 incidente in care au fost folosite grenade. In 2016, fortele de ordine inregistreaza 52 de incidente cu grenade, din care, in 27 de cazuri, grenadele au fost detonate! O crestere de 550% in doar 2 ani! Un expert al Departamentului politiei nationale declara: “O tendinta foarte ingrijoratoare pe care am remarcat-o in 2015, cand am inceput sa-i vedem pe oameni lansand grenade asupra cladirilor municipale, posturilor de politie si politistilor.”

Pana atunci, membri bandelor de traficanti de droguri, de care vorbea Lise Tamm, folosisera grenadele doar in reglarile de conturi personale sau in luptele pentru stapanirea si delimitarea teritoriilor de actiune. Cu o singura exceptie: in 2014, la Malmö, a fost afectat de o explozie “Centrul de Justitie “. Asa ca, in octombrie 2017, dupa atacarea cu grenade a unui comisariat de politie din Helsingborg, premierul socialist Stefan Löfven a fost obligat sa reactioneze. El a declarat ca membri cartelului din Helsingborg trebuie sa primeasca un raspuns extrem de dur.  “A fost un atac impotriva democratiei noastre” – a spus Löfven.

Raspunsul nu a intarzaiat. Ministrul de Justitie, Morgan Johansson, a anuntat ca a gasit solutia pentru combaterea atacurilor cu grenade: amnistia! O perioada de amnistie, timp in care posesorii de grenade le vor putea preda la politie fara sa sufere vreo consecinta din partea legii! Legea care reglementeaza asta va fi votata in 2018!

In timpul acesta, bandele de imigranti traficanti de droguri au mitraliat  casa unui politist la Västerås, au  atacat un comisariat de politie in localitatea Växjö si au aruncat o grenada asupra unei parcari din vecinatatea unui comisariat de politie la Uppsala!

Pe 7 ianuarie, la Stockholm, in urma exploziei unei grenade, un barbat de 60 de ani a fost ucis iar femeia care-l insotea a fost ranita. Pe 17 ianuarie, la Malmö, o grenada a explodat in curtea unui comisariat de politie! Sau, cum ar spune premierul suedez, la Malmö a avut loc un nou atac impotriva democratiei.

Intr-un interviu acordat ziarului Dagens Nyheter, ministrul de Finante al Suediei, socialista Magdalena Andersson, a recunoscut ca nu s-a reusit integrarea imigrantilor si ca, in 2015, Suedia a primit prea multi solicitanti de azil! In Suedia au intrat in 2015 peste 180 000 de imigranti, cifra care raportata la numarul populatiei, situeaza Suedia pe primul lor intr-un clasament european.
Dupa ce a invocat lipsa de locuinte cu care se confrunta Suedia de ani de zile, ceea ce constituie un obstacol major in calea integrarii imigrantilor, Magdalena Andersson a spus ca imigratia este nesustenabila si ca imigrantii ” ar gasi mai multe oportunitati daca le-ar cauta in alta tara”.
Recunoscand ca a fost dusa o politica gresita, si ca directia trebuie schimbata, Magdalena Andersson a declarat: „Noi, social-democrații, trebuie să fim autocritici. Ar fi trebuit să ne dam seama ca nu putem accepta mai mulți oameni decat ceea ce societatea este capabila sa primeasca. ”
In septembrie 2015, cand premierul suedez Stefan Löfven declara la una dintre manifestatiile „Welcome refugees” ca Europa nu trebuie sa ridice ziduri in calea valului imigrational, argumentele de acum ale Magdalenei Anderson le aveau in Suedia doar cei considerati de mediul politic si mediatic „extremisti de dreapta”!

In octombrie, in urma unui raport al politiei suedeze, in care aceasta recunoastea ca a pierdut controlul in circa 60 de zone aflate la periferia oraselor (Stockholm, Goteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg etc),  20 de politicieni membri ai Partidului Moderatilor au propus guvernului dislocarea fortelor armate in zonele interzise, sau “vulnerabile” cum le numeste stanga suedeza, pentru a lupta impotriva bandelor de traficanti de droguri!

Mikael Cederbratt, de la Partidul Moderatilor, a declarat: “Situatia in zonele de excludere s-a deteriorat grav. Bandele de traficanti au luat in posesie aceste zone si politia a trebuit sa se retraga. Legea suedeza nu se mai aplica.” !

Dealtfel, incercarea de a construi un nou comisariat de politie in Rinkeby a esuat: niciun antreprenor nu si-a asumat riscul de a construi asa ceva in acest veritabil Medellin suedez.

Pe 17 ianuarie, dupa ce televiziunea suedeza a relatat ca in cursul anului 2017 in Suedia au avut loc peste 300 de ciocniri  intre bandele de traficanti de droguri, ciocniri in care s-au folosit armele de foc, primul ministru Stefan Löfven a declarat pentru prima oara ca Suedia va face tot ce-i sta in putere, chiar si folosirea armatei, pentru a pune capat valului de violente si crime cauzat de gangurile de traficanti de droguri.

Asta dupa ce, de-a lungul anilor, guvernantii suedezi au facut tot ce le-a stat in puteri ca Suedia sa ajunga in situatia asta. Adica, un veritabil model de “integrare” a semintiilor venite din Africa si Asia, model urmat, cu ochii inchisi, la ordinul Bruxelles-ului, de majoritatea tarilor europene in frunte cu Germania.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5197675/Hundreds-protest-Sweden-series-gang-rapes.html

https://bra.se/download/18.10aae67f160e3eba6296a98/1516262975101/Sammanfattning_prel_anmalda_brott_2017.pdf

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6835575

http://www.hotnews.ro/stiri-international-22060846-suedia-explozie-puternica-fata-comisariatului-din-helsingborg-politia-evoca-marea-criminalitate.htm

https://www.thelocal.se/20171130/government-plans-amnesty-to-get-grenades-off-swedens-streets

http://https//www.thelocal.se/20171128/one-arrested-after-explosion-close-to-swedish-police-station

http://www.sudinfo.be/2031146/article/2018-01-07/explosion-pres-d-une-station-de-metro-a-stockholm-en-suede-deux-personnes-blesse

https://www.reuters.com/article/us-sweden-violence/swedish-pm-does-not-rule-out-use-of-army-to-end-gang-violence-idUSKBN1F629L?il=0

Reclame

2 comentarii

  1. SUEDIA, CEA MAI DEGENERATA TARÃ DIN EUROPA, IAR SUEDEZI SUNT CARICÃTURI VULGARE ÎN COMPARATIE CU CE AU FOST STRÃMOSI LOR, VIKINGI! ÎNCÃ VREO 20 E ANI SI SUEDIA SE DUCE PE RÎPÃ!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: