Petrecere frumoasa in zona de securitate!

In Germania, unii vorbesc de rau, pe nedrept, buna guvernare a doamnei Merkel, dar iata ca multumita ei, Germania este prima tara din lume a carei capitala, Berlin, va avea cu ocazia sarbatoririi Anului Nou o „zona de securitate pentru femei” !

Trebuie sa recunoastem ca asa ceva n-a avut si nu are inca nimeni. In Suedia, la Malmo, femeile sunt deja indemnate sa nu mai iasa pe strada dupa lasarea intunericului, dar suedezilor nu le-a dat prin cap sa faca pentru femeile lor, acolo, „zone de securitate”.

Nu mai conteaza! Important este ca in noaptea Anului Nou, la Berlin, femeile care vor fi hartuite, atacate, agresate sexual, violate, sau se vor simti doar in pericol, fie si pentru o clipa, se vor putea refugia in aceasta „zona de securitate”, pazita de politie si gardieni publici, care va fi dotata cu corturi si personal de specialitate. Aici, “refugiatelor” li se va oferi imediat asistenta necesara si, mai mult, vor putea depune plangeri impotriva agresorilor fara sa se mai deplaseze la o sectie de politie!

Asadar, pentru doamne si domnisoare, centrul Berlinului este anul acesta cea mai sigura locatie de petrecere a noptii de Revelion. Petrecere frumoasa!

https://www.francetvinfo.fr/monde/europe/allemagne/allemagne-a-berlin-une-zone-de-securite-pour-les-femmes-lors-des-fetes-du-nouvel-an_2537115.html

Reclame

2 comentarii

  1. Faptul divers: un egiptean de 18 ani a omorit azi, 3 ianuarie 2018, in jurul orei 9:00, in plina strada, un om care mergea pe jos catre munca (i-a bagat cutitul in spate) si a ranit alti doi. Faptul divers s-a consumat in Dundalk, in apropiere de Dublin, Irlanda.

    Fiindca in partea asta de lume contribuabilii nu au dreptul la autoaparare si, cu atit mai putin, dreptul de a detine arme de foc, martorii celor 3 atacuri – care au avut loc in trei locuri diferite din oras -, au sunat la politie sa anunte faptul divers, dar nu au miscat un deget ca sa-l opreasca pe egiptean. De ce sa riste puscaria pentru hate crime, sau pentru xenofobie, sau pentru omor (legitima aparare nu exista la progresisti)?

    https://www.rte.ie/news/2018/0103/930792-dundalk-death/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: