Panaceul european: transplantarea populatiilor din lumea a treia in Europa

“ Fara milioanele de imigranti africani, Europa va fi pierduta” – Jean Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene.

In Germania, Agentia federala pentru ocuparea fortei de munca a comunicat ca numarul imigrantilor care beneficiaza de ajutor de somaj a ajuns la 1.997 519 (cu 25% mai multi ca in 2016), iar Aydan Özoguz, ministrul integrarii, a declarat ca “mai putin de 25% dintre refugiati se vor integra pe piata muncii in urmatorii 5 ani si multi dintre ei nu o vor face nici in urmatorii 10.” In Germania au intrat in 2015 si 2016 – sub sloganul lansat de Angela Merkel “ Wir schaffen das” (Noi o facem si vom reusi) –  circa 1,5 milioane de imigranti extraeuropeni. Industria germana constructoare de masini n-a dat curs ordinului lui Merkel de a angaja in regim de urgenta o parte a “refugiatilor”, pentru ca acolo locurile sunt ocupate de personal cu inalta calificare si roboti.

Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) a dat publicitatii pe 20 noiembrie 2017 un raport intitulat “Franta: recrutarea muncitorilor imigranti”. Documentul de 350 de pagini este redactat din perspectiva unui studiu  al politicii de imigratie a guvernului francez in legatura cu piata muncii. El a fost finalizat cu scopul de a raspunde la intrebarea: “ Oare politicile imigratiei de munca sunt eficace ; permit ele in mod special satisfacerea nevoilor pietii muncii, limitand efectele negative?” Studiul arata ca  numai 15% din meseriile aflate pe o lunga lista  se afla sub tensiunea unei lipse  a fortei de munca si ca doar unul din 6 imigranti extraeuropeni  imigrati legal in Franta in 2016  a imigrat ca sa munceasca, restul de 5 venind in Franta  din cu totul alte motive (umanitare, familiale, studii etc.) Unul din sase!

Agentia McKinsey a publicat un studiu referitor la viitorul pietii muncii in era automatizarii. Studiul spune ca pana in 2030, 21% dintre francezi isi vor pierde locul de munca, ei fiind inlocuiti de roboti! Asadar, din cinci francezi care muncesc unul va ramane pe drumuri! Circa 6 milioane de francezi, cu o varsta medie intre 40-45 de ani, vor fi obligati sa-si gaseasca o noua activitate, in care robotii nu au patruns inca. Si asta nu se va intampla nu numai in Franta, normal, ci si in Germania, Olanda, Suedia, Spania, Italia, Marea Britanie, Belgia etc. etc . etc. Studiul McKinsey dezvaluie ca intre 400 si 800 de milioane de oameni vor fi in situatia francezilor, locul lor fiind luat de roboti.

Anul acesta, datorita valului fara precedent de agresiuni sexuale comise de imigranti asupra tinerelor suedeze, cel mai mare festival de muzica din Suedia a fost anulat! Suedia a devenit astfel prima tara care anuleaza un festival de muzica din cauza violurilor! Anul viitor, la Göteborg, intre 31 august si 1 septembrie, va fi organizat primul festival de muzica numai pentru femei. Asadar, Suedia isi va putea proclama, din nou, intaietatea: prima tara din Europa care le separa pe femei de barbati la o manifestare culturala de amploare!

Ca urmare a violurilor comise de imigranti, politia din Malmo a dat un comunicat prin care le indeamna pe femei sa nu-si mai paraseasca domiciliul dupa lasarea intunericului, iar daca totusi o fac sa umble in grupuri!

Procurorul general al orasului Stockholm, care e totodata si seful unitati de lupta contra crimei organizate, doamna Lise Tamm,  a comparat cartierul Rinkeby (locuit ultra majoritar de imigranti musulmani)  cu acele zone din America Centrala, din tari precum Columbia si Salvador, unde bandele de traficanti de droguri fac legea! “Rinkeby este ca o zona de razboi. Cand politia este obligata sa actioneze acolo, ea o face exact ca fortele armate aflate intr-o zona de razboi.” – a spus Lise Tamm.

Molenbeek, cartier al Bruxelles-ului, situat la 2,5 km de sediul UE, este considerat capitala europeana a terorismului islamic. Aici s-au pregatit pentru actiune si de aici au plecat comandourile islamiste care au provocat, in noiembrie 2015, masacrul de la Paris.  Aici s-a pregatit si de aici a plecat comandoul islamist care a lovit aeroportul din Bruxelles si statia de metrou Maelbeek – 34 de morti si 200 de raniti! Molenbeek este sigurul loc din Europa, unde, prin decizia primarului, este interzisa formarea unor grupuri mai mari de 3 persoane, intre ora 21.00 si 05.00. La 2,5 km. de sediul UE! Molenbeek si cartierul vecin Shaerbeek sunt locurile in care 90% dintre elevii de 17si 18 ani ii considera niste eroi pe jihadistii de la Bataclan si Bruxelles!

In Germania, conform raportului Biroului Federal al Politiei Criminale (BKA), 174 438 de “suspecti”, din randurile refugiatilor si imigrantilor, au comis in cursul anului 2016, 293 467 de infractiuni si crime, 804 infractiuni pe zi, 33 de crime si delicte pe ora!

Frederick Reinfeldt, care a fost premier al Suediei intre 2006 si 2014, a declarat recent referindu-se la imigrantii extraeuropeni: “Cei care la început erau văzuți ca un cost de plătit vor deveni cea mai bună investiție a vieții voastre”.

Angela Merkel, cea care sustine dreptul celor 390 000 de imigranti sirieni, carora li s-a aprobat deja cererea de azil, de a-si chema familiile in Germania, se pronunta in continuare, clar, contra limitarii imigratiei: “Deci, despre o limită superioară a imigrației părerea mea este clară, și anume nu o voi accepta.”

Eurocratul Dimitris Avramopoulos, comisar al UE pentru Imigratie, a anuntat cu ocazia Zilei mondiale a refugiatilor ca “Niciun colt al Uniunii Europene nu va scapa de imigratia de masa”! El a scris intr-un articol aparut luni in POLITICO ca  Europenii trebuie sa accepte imigratia masiva provenita din tarile lumii a treia si a avertizat ca nici zidurile si nici politicile nu vor permite unei parti din Europa sa “ramana omogena si fara imigratie”. Dimitris Avramopoulos a fost foarte clar “Imigrantii sunt aici pentru a ramane.”! El a scris: “Imigratia de masa este o problema in care Bruxelles a angajat Europa pe termen lung, ea fiind profund legata de politicile noastre in materie de economie, comert, educatie si locuri de munca”, Avramopoulos a indicat clar ca Bruxelles considera politica de azil nu ca pe un mijloc care ofera un refugiu temporar in caz de razboi, ci ca pe metoda de transplantare permanenta  a populatiilor lumii a treia in tarile Uniunii Europene. El a scris despre refugiati: “Ei si-au gasit salvarea in Europa, dar noi trebuie sa veghem ca ei sa-si gaseasca aici si un camin…A-i programa pe Europeni la acceptarea imigratiei de masa este nu numai un imperativ moral dar si un imperativ economic si social pentru continentul nostru care imbatraneste.”

Asadar, fara sa tina seama de realitate, de crizele sociale si de securitate provocate de imigratia in masa, de impactul pe care o are ea asupra sistemelor  de ajutoare sociale, de efectele negative pe care le va avea pe termen mediu si lung asupra economiilor europene, de imposibilitatea de a educa si integra popoare venite din alta cultura si civilizatie, pentru ca efectiv acum nu mai e vorba de indivizi ci de popoare, Bruxelles, Berlinul si intreg sistemul politico-mediatic ce sustine politica de multiculturalizare si globalizare continua sa promoveze imigratia in masa ca leac universal, cand de fapt ea este o doar forma de segmentare si destructurare a identitatii europene. Totul pentru a crea o Europa in care identitatile nationale si cea europeana vor fi inlocuite de diversitatea globalista.

https://francais.rt.com/economie/45788-selon-ocde-immigrants-france-travailler-minoritaires/amp

http://www.fdesouche.com/915225-robotisation-6-millions-de-francais-pourraient-perdre-leur-emploi

https://www.thelocal.se/20171218/malmo-police-retract-unfortunate-advice-warning-women-not-to-go-out-alone-after-dark

http://www.breitbart.com/london/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

 

Reclame

5 comentarii

 1. De mentionat ca acest D. Avramopulos,care ameninta cu tupeul unui gauleiter sau al unui komisar bolsevic ca nici un colt al UE nu va scapa de invazia imigrantilor pertinde ca este de dreapta,membru al partidului conservator Nea Democratia,asa cum de dreapta se considera si Fr. Reinfeldt sau A. Merkel. De la Stanga nu poti avea pretentie de normalitate. Stanga este ideologia frustratilor,resentimentarilor,sfertodoctilor si a perversilor de tot soiul dar drrapta conservatoare,ai zice ca este reprrzentata si reprezinta oamenii normali din lumea asta. Dar cu astfel de specimene in fruntea sa iti poti ds seama in ce hal a decazut curentul politic in care ne puneam speranta. Vai de mama ei de dreapta!!!

 2. Avramopoulos nu este leftist, apartine de partidul Noua Democratie, care este de dreapta, sau mai bine spus de „dreapta”.

 3. Avramopoulos poate fi orice, chiar si chinez. Merkel, Juncker, Iohannis, Monica Macovei etc., la fel. Putorile alea de la FEMEN, la fel.

  ETC.(fiindca sint prea multi).

  Problema e ca in spatele tuturor tradatorilor si criminalilor din lista scurta de mai sus exista niste sfori de care trag insi despre care SERVICIILE SECRETE NU NE SPUN NIMIC. Pe unii ii banuim, pe altii ii stim sigur (Soros), iar despre altii habar nu avem.

  INTREBAREA E: Ce dracu fac serviciile secrete platite din banii nostri? Dar generalii armatelor din NATO? Nici un Pinochet pe acolo? Stau toti si se uita hipnotizati cum o mina de psihopati multimiliardari cumpara politruci en-gros si pun la cale exterminarea crestinilor si a rasei albe?

  Poate nu sinteti la curent, dar a fost scos la lumina un document incriminant, care ar fi trebuit sa conduca (cel putin) la anchetarea a „hundreds of EU parliament members that the George Soros network considers “reliable allies””:

  https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf

  The list, which includes 226 MEPs including former President of the European Parliament Martin Schulz, seven vice-presidents, and a number of committee heads, coordinators, and quaestors, was circulated within the billionaire open borders campaigner’s Open Society Foundations group, and revealed by DCLeaks.

  * * * * * * *

  Exemple din documentul scurs:

  MACOVEI Monica
  • Interested in civil liberties; anti-corruption and transparency; gender equality; human rights; the
  rights of all minorities, including LGBTI people and the Roma; and foreign affairs.
  • Resolutely progressive; unquestionable ally of Open Society values; does not hesitate to go
  against her group’s instructions; however, can sometimes be described as a loose cannon with
  her own, uncompromising set of priorities

  PREDA Cristian Dan
  • Interested in human rights in the world; European integration; the Eastern neighbourhood; and foreign affairs.
  • Timidly progressive and pragmatic views; author of several books on Romanian politics and
  liberalism; avid French speaker.

  WEBER Renate
  • Interested in civil liberties; asylum and migration; employment issues; human rights; gender equality; the rights of all minorities, including the Roma and LGBTI people; peace-building; and democracy-building.
  • Resolute Open Society promoter; reluctantly left the ALDE group for the EPP in 2014, and
  chose to stop working in the Committee on Civil Liberties because of the EPP’s views

  QUESTION: De fapt, pe cine reprezinta si ale cui interese le apara Macovei, Preda, Weber si restul pina la 226???

  De ce nu vad nici un singur articol in toata presa romaneasca pe tema asta? De ce tac SRI, SIE si celelate? De ce tac TOTI politrucii TUTUROR partidelor?

 4. Allo, bunico (de fapt nu e clar ce sex ai).
  Ai gasit exact locul sa te napustesti cu bucurie asupra unui „circumcis”, crezand ca Avramopulos e evreu. Bucurie de huligan mediatic antisemit.
  Nu e evreu. E grec get beget si crestin ortodox. Documenteaza-te. E din Arcadia si a fost pilot in aviatia militara greaca.
  Exact asta te-a incalzit mai mult.
  Nu cucoana, nu e.Ce te faci acum? Cum iti mai justifici ditiramba?
  E dezgustator.

 5. Corneliu – Ti-am vazut comentariul acum si ma uitam perplex pt. ca nu stiam cu cine te certi! Dupa aia m-am dus la art. si am vazut comentariul lui bunica sabela, pe care am sa-l sterg chiar acum. Marturisesc ca nu i l-am citit la data postarii altfel n-ar fi trecut de cenzura sionista. :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: