Europa lui Bob Mugabe

La Bedfordshire, in Marea Britanie, imigrantii clandestini adapostiti in centrul de primire au protestat impotriva lipsei de diversitate culturala a preparatelor culinare, in marea lor majoritate de tip occidental, si au cerut o hrana cu care sunt obisnuiti, cum s-ar spune la noi „o mancare ca la mama acasa”. Chestie de drepturile omului.

La Bourges, in Franta, 60 de imigranti clandestini, veniti din Africa, care sunt cazati intr-un locatie la marginea orasului, au protestat in fata prefecturii impotriva conditiilor de cazare si a Acordului de la Dublin, si au cerut sa fie mutati in centrul orasului, ca sa nu se simta izolati, discriminati si lipsiti de ingrijire. E dreptul lor sa ceara, iar dreptul european iti interzice sa-i refuzi!

La Nantes, tinerii imigranti africani minori, ajutati de asociatiile studentesti, au ocupat mai intai localul Scolii de Arte Plastice, de unde au fost evacuati, iar acum s-au mutat in  castelul Du Tertre, recent renovat, care statea neintrebuintat. Copiii Africii trebuie sa aiba un acoperis deasupra capului – doar e un drept al omului.

La Strasbourg, Parlamentul european a considerat prin vot ca uciderea fermierilor albi de catre negri, in Africa de Sud, nu reprezinta o incalcare a drepturilor omului. Oricum, asta se stia deja, pentru ca nici masacrarea de catre oamenii lui Robert Mugabe a mii de fermieri albi in Zimbabwe n-a fost fost considerata ceva demn de Tribunalul de la Haga, altfel Bob Mugabe ar fi avut soarta lui Ratko Mladici si nu ar fi trebuit acum sa-si mai bata capul cu cheltuirea unei pensii de 150 000 $/ luna. Secretul cand ucizi multi e sa fii socialist si sa combati rasismul si suprematismul alb.

Intr-un viitor, pe care unii, mai naivi, il considera acum utopic, Parlamentul european, din Europa lui Bob Mugabe, va consfiinti prin vot ca nici uciderea albilor europeni nu reprezinta o incalcare a drepturilor omului.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5119791/The-food-far-Western-complain-detained-migrants.html

http://www.leberry.fr/bourges/social/2017/11/28/ancien-formule-1-des-migrants-denoncent-leurs-conditions-de-vie-et-la-procedure-de-demande-d-asile_12646605.html#refresh

https://www.ouest-france.fr/pays-de-la-loire/nantes-44000/nantes-un-chateau-occupe-pour-les-jeunes-migrants-au-bord-de-l-erdre-5407631

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: