Suedia nu este o tara, este o boala mintala

Municipalitatea localitatii suedeze Nacka a cumparat pentru sirianul in varsta de 57 de ani, care s-a “refugiat” in Suedia impreuna cu cele 3 neveste de 40,40 si 43 de ani si cei 16 copii ai familiei, 3 case in Saltsjöbaden, localitate balneara afiliata Nacka. Vilele pot fi vazute in imaginea ce insoteste textul.

“Casutele”, pe care sirianul este acum coproprietar, au costat municipalitatea 13 950 000 de coroane suedeze. Nu va lasati impresionati de cifra – nu este vorba decat de 1, 5 milioane de euro. Pana acum, municipalitatea din Nacka a cheltuit pe casele pentru “refugiati”, 26 de milioane de euro, suma ce pare mare dar investitia trebuia facuta, altfel sirienii sau irakieni ori afganii ar fi putut alege sa se refugieze in Beverly Hills, Calabasas, Malibu ori Hamptons si sa lase Suedia si Nacka cu buza umflata.

Si nici 26 de milioane de euro nu-i mult, daca tinem cont ca “gospodarii” din Nacka au cheltuit cu totul pana acum, pentru cei care vor transforma Nacka in Raqqa in numai doua generatii, 50 de milioane de euro.

Desi confidentiale, cifrele sunt reale, ele fiind furnizate presei de consilierii municipali din Nacka ai partidului Democratilor Suedezi (SD). Aflati in opozitie, acestia au votat impotriva, dar fara succes. Bine, Democratii Suedezi (“nazistii” Suediei) vorbesc acum de faptul ca suedezii sunt tratati diferit, ca tinerii sunt obligati de cele mai multe ori sa traiasca impreuna cu parintii lor in aceeasi casa, datorita faptului ca locuintele sunt scumpe, ca multi pensionari suedezii au pensii mici, de pana intr-o mie de euro, si sunt obligati sa-si caute slube la mica publicitate pentru a-si completa veniturile, dar asta este vrajeala populisto-nazista pe care suedezii n-o prea inghit, de aia SD este in opozitie iar ei i-au cumparat din banii lor sirianului cu 3 neveste si 16 copii, 3 case de 1,5 milioane de euro intr-o statiune balneara.

De aia, bine a zis cine a zis: “Suedia nu este o tara, este o boala mintala.”

http://www.friatider.se/nacka-k-bost-der-i-saltsj-baden-f-r-14-miljoner-t-man-med-tre-fruar

Reclame

6 comentarii

    1. Multam fain pt. atentionare, am remediat!

  1. […] Casele pe care sirianul este acum coproprietar, au costat municipalitatea 13 950 000 de coroane suedeze, adică de 1,5 milioane euro, potrivit calculelor lui Bogdan Calehari pe blogul său. […]

  2. Prahoveanu Dan Mihai · · Răspunde

    Volvo a fost cumparat de chinezi…..ei dau bani pe case pentru sirieni…ceva nu-i in regula!!!!!

  3. […]                                                                                                    Bogdan CALEHARI […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: