Desi au alternativa, germanii vor vota iar Angela Merkel si Sigmar Gabriel!

Sigmar Gabriel, socialistul care este si vice cancelarul Germaniei, declara in 2015, dupa manifestatiile anti-imigratie de la Heidenau, postului de televiziune N24, aratand, acuzator, spre protestatari: “Acesti oameni nu au nimic in comun cu Germania pe care noi o dorim. In realitate, fiecare refugiat care soseste in aceasta tara are mai multe puncte in comun cu Germania decat acesti indivizi care abuzeaza de Germania, incitand oamenii la violente si crima. Pentru aceste persoane, pentru acesti nebuni, nu exista decat un singur raspuns: urmarirea si aruncarea lor in puscarie.”

Ca Angela Merkel nu e socialista, asa cum o acuza multi, o dovedeste si faptul ca ea n-a zis atunci nimic de „aruncatul in puscarie”, ci doar s-a multumit sa-i numeasca pe protestatari “haite brune”.

Ca Sigmar Gabriel a avut dreptate in privinta refugiatilor s-a dovedit in fiecare zi care a trecut de atunci. Si “noaptea sexuala” a revelionului din Koln si refugiatul Anis Amri, autorul atentatului cu camionul, si refugiatii “dezechilibrati psihic” care ataca cu cutitul si toporul, sau se arunca in aer, si refugiatii care agreseaza sexual fetite si fete in piscine sau comit violuri si crime in serie, si refugiatii afgani si sirieni care se bat cu cutitele in Alexanderplatz, cu totii au dovedit de-a lungul timpului legatura indestructibila a socialistului cu realitatea.

Alexander Gauland, un vechi membru al Partidului Crestin Democrat, in prezent o figura importanta al Alternativei pentru Germania (AfD) a spus in recenta campanie electorala: “Propagarea islamului in Europa si islamizarea crescanda a Germaniei au devenit o provocare pentru Stat, ordinea sociala, identitatea culturala si pacea tarii noastre.”

La randul ei, Alice Weidel, o alta candidata a AfD, a remarcat ca “Spatiul public a devenit un spatiu al riscului” si ca “Germania a devenit un refugiu pentru criminalii si teroristii din lumea intreaga.”

Un alt discurs: Stat, ordine, identatea culturala, pacea tarii, criminali si teroristi din lumea intreaga! Cand de acolo, din lumea intreaga, se stie, vine numai binele! Pe scurt, un discurs nazist!

Raspunsul lui Sigmar Gabriel a fost prompt: “ Daca AfD va intra in Bundestag, nazistii vor vorbi pentru prima oara dupa 70 de ani in Reichstag.”

Pe 24 septembrie, in Germania vor avea loc alegeri legislative. “Nazistii” de la AfD vor obtine cel mult 10% din voturile exprimate. Daca peste 4 ani vor mai exista ca partid, daca nu vor fi interzisi in timpul asta, vor avea un rezultat putin mai bun. Si asta pentru ca in Germania va fi mai rau, nu mai bine.  Pentru ca, nemtii vor vota iar Angela Merkel si Sigmar Gabriel. Pentru ca nemtii, cand e vorba de viitorul lor, fac alegeri care influentand soarta intregii Europe raman in memoria istoriei.

 

 

Reclame

7 comentarii

 1. Da, multumesc, l-am distribuit pe pagina mea de FB.

 2. bunica sabela · · Răspunde

  Eu cred ca adevaratii dementi stau la carma Europei si se distreaza de minune pe seama europenilor! Daca si de data asta castiga merkeloaica alegerile… ma rog, partidul ei, imi pare rau sa o spun dar inseamna ca nemtii isi cam merita si violurile, si injunghierile, si toate celelalte… Pacat insa ca ne afecteaza in mod direct si pe noi!
  Chiar daca pare ciudat, intr-adevar pot exista dezechilibrati psihic si dementi printre musulmani, potrivit unui studiu. Nu-i apar, ca n-am de ce, insa se pot explica multe din comportamentul lor.
  “…BOALA PSIHICA este, de asemenea, un produs. Cu cat este mai apropiata ruda de sange, cu atat este mai mare riscul de SCHIZOFRENIE. Riscul crescut de DEMENTA ar putea explica de ce mai mult de 40% dintre criminalii nebuni din punct de vedere clinic din Danemarca sunt imigranti. In SUA cam la fel…”
  https://rezistentacrestinablog.wordpress.com/2016/04/22/karen-smith-efectul-biologic-la-musulmani-dupa-50-de-generatii/
  Articolul original: https://globalwarming-arclein.blogspot.ro/2016/06/muslim-biological-fallout-from-50.html

 3. Salut! Am mai tradus o parte a discursului de la ONU. De data aceasta, portiunea in care s-a referit la refugiati si migratie. Sunt cateva fraze cu extrem de multa greutate si in totala contradictie cu abordarea „oficiala” care ne este bagata pe gat:
  donaldtrumpromania.wordpress.com/2017/09/21/donald-trump-despre-problema-refugiatilor-si-a-emigrantilor/

  1. bunica sabela · · Răspunde

   “…Cu ACELASI COST GENERAT DE UN REFUGIAT adus in Statele Unite, putem ajuta MAI MULT DE 10 PERSOANE, relocate in apropierea zonei natale… gasirea de solutii pentru PRIMIREA REFUGIATILOR IN ZONE CAT MAI APROPIATE DE TARILE DE ORIGINE. Aceasta este abordarea sigura, responsabila si umanitara… MIGRATIA NECONTROLATA ESTE PROFUND NEDREAPTA atat pentru tarile de origine cat si PENTRU TARILE GAZDA… “
   Good shot! Asa ceva e de antologie! D’aia il injura toti descreieratii pe Trump, incepand cu cei de la ONU si terminand cu ONG-urile pline de si conduse de “muppets”! In ultimii zeci de ani cred ca e singurul sef de stat sau de guvern pe care l-am vazut ca are curajul barbatesc sa spuna lucrurilor pe nume, fara bla-bla-uri stangiste populiste! Go Trump!!!

 4. Inca un fragment, plin de semnificatii…sunt sigur ca prin sala au fost destul de multi care au scrasnit din dinti, la auzirea discursului http://www.donaldtrumpromania.wordpress.com/2017/09/22/donald-trump-impotriva-globalizarii/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: