Heil, Heiko!

„Uniunea Europeana ar trebui sa sisteze fondurile pentru Ungaria, daca Guvernul conservator de la Budapesta continua sa refuze sa preia refugiati. Trebuie sa intensificam presiunea asupra tarilor care cred ca pot incalca legea. Cand legea este incalcata, trebuie sa existe sanctiuni” – Heiko Maas, ministrul german al Justitiei.

Pentru cine n-a auzit de el, Heiko Mass este cel care declara in 2015 ca germanii care protestau impotriva invaziei ar trebui sa infunde puscariile. Acum are in vizor Ungaria si Polonia; si nu e singurul. Deoarece cele doua incalca legea europeana! Aia cu cotele, a lui Merkel. Kaput Ungaria! Kaput Polonia! Cand insa Angela Merkel, adica Germania, s-a cacat efectiv pe Regulamentul Dublin si Tratatul Schengen si alte enspe legi si dispozitii europene, chemand 2 milioane de imigranti din Orientul Mijlociu sa treaca granitele Uniunii, iar Francois Hollande, adica Franta, i-a tinut isonul, totul a fost in regula! Sehr Gut Deutschland und Frankreich!

Din cauza ca Germania si Franta au voie sa faca ceea ce Polonia si Ungaria, si celelalte „state second hand” din UE, nici macar nu indraznesc sa viseze, de aia! Germania si Franta pot sa incalce cate legi, tratate sau acorduri europene vor muschii lor, dar „periferia Europei”, cum ii spune Macron, nici macar n-are voie sa-si inchipuie ca ar putea incalca una – care si aia i-a fost bagata cu palnia pe gat!

Infrigement, fir-aţi ai dracu’ ! Sa va intre in cap ca UE este o uniune de state suverane si egale intre ele. Heil, Heiko!

Reclame

Un comentariu

  1. stefan andrei · · Răspunde

    monotoni si plictisitori nemtii astia, micul dar rautaciosul heiko seamana al naibii cu alt mic rautacios, goebbels pe numele de familie. Si rezultatele politicii micului heiko vor fi asemanatoare cu ale politicii micului goebbels, asta se poate si fara un fuhrer mic, rau si mustacios.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: