Soferii gaijin nu iau viza

Dupa atacurile sangeroase de la Nisa, Berlin, Londra si Barcelona, pentru a evita atacurile cu masina in locurile publice, autoritatile australiene au publicat un ghid!

Premierul Malcom Turbull le-a explicat australienilor, intr-un comunicat, cum va functiona totul si cat de usor vor fi evitate pe viitor astfel de neplaceri: “Putem pune blocuri de beton, scaune, opere de arta, scari, jardiniere cu flori. Totul poate fi foarte discret.”

Dupa atacurile sangeroase de la Nisa, Berlin, Londra si Barcelona, autoritatile japoneze n-au publicat nimic! Premierul Sinzo Abe n-a dat niciun comunicat in care sa le explice japonezilor cum vor fi aranjate blocurile de beton, statuile si jardinierele de flori, astfel incat viata lor sa se desfasoare intr-o siguranta perfecta. De ce? Pentru ca japonezii nu sunt in stare sa conceapa proiecte atat de complexe. Constiente de acest handicap, autoritatile japoneze au interzis, din timp, soferilor acestor masini sa intre pe teritoriul lor.

Reclame

3 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Si nu doar Japonia, mi se pare ca si Coreea de Sud, chiar si Coreea de Nord au dat interzis musulmaniacilor (nu pot veni decat ca turisti pe perioade foarte scurte). Da’ alora nu le pasa de metisare cu zabalosii de musulmani, ba chiar isi conserva la sange zestrea genetica, desi au si ei probleme mari cu nataltatea.

  2. L-asi intreba pe distinsul domn Turbull, daca pune el pe strada ,, blocuri de beton, jardiniere, opere de arta” etc. pe unde vor mai circula masinile conduse de oamenii normali la cap? N-ar fi mai simplu sa-i ia pe toti arabii din tara lui si sa-i duca sa populeze si sa domesticeasca desertul australian? Sa dea ei lumii o mostra de ce inseamna spiritul civilizator musulman

    1. Foarte corect. Ar mai avea loc si prin Antarctica, binenteles sa poata civiliza si islamiza acel continent.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: