Neymar Akbar!

Asadar, unu’ a strigat aseara in centrul Parisului, pe bulevard, „Allah Akbar”. Atat: “Allah Akbar”! Asta inseamna “Dumnezeu e mare”. (Explic pentru aia cativa extraterestrii care au venit sa ne colonizeze si au gasit locul ocupat de altii. Acum stau la coada. Pe planeta lor nu se striga “Allah Akbar”, in timp ce pe a noastra se striga numai asta, asa ca n-au de unde sa stie)

Imediat a fost luat pe sus si arestat! Mai mult, zona a fost izolata si cercetata, iar Tour Eiffel evacuat si inchis! N-a tras omul cu kalasnikovul, n-a pus mana pe ciocan sau pe cutit, ca sa atraga turistii. Doar a vestit ca “Dumnezeu e mare”!

Da, ba, e mare si bland. Dumnezeul Religiei Pacii. Voi ati zis! Si ati avut dreptate! Cum poate fi altfel Allah, decat mare, bland si pasnic? Si cine are dubii, tot voi ati decretat, e islamofob. La tribunal cu el! Amenda!

Acum v-ati gasit ca are „Allah Akbar” ceva! Dar daca striga unu’, in Place du Trocadero, “Neymar e mare”? Da, Neymar, dumnezeul alora de la PSG. Ce faceati, ba, Macron, il arestati si pe asta? Evacuati, iar, centrul Parisului? A, nu! Pai atunci sa stiti, ba, ca ce-ati facut voi aseara e islamofobie institutionalizata! Amendati-va!

Un comentariu

  1. Pai tocmai asta urmareste aceasta clica de lepre stangiste presedinti,prim ministri,ministri, komisari UE,etc. care se afla la butoane in Europa de vest: sa induca spaima si nesiguranta in omul de pe strada pt. ca ei sa-si puna in aplicare planul diabolic de distrugere a civilizatiei euro-crestine, pentru a se eterniza la putere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: