Stanga si dreapta nu mai exista!

Stanga si-a impus ideologia din Statele Unite, Canada si Europa pana in Australia si Noua Zeelanda. Internationalismul, mai nou globalismul, si ultraliberalismul social si cultural (multiculturalist, ecologist, feminist, elgibitist, anti –rasist, anti-fascist samd) fac azi legea. Mediul academic si presa sunt, de zeci de ani,  in mainile ei, ale stangii. Institutiile mondiale sunt, toate, sub controlul oamenilor ei. Stanga detine acum puterea chiar si cand dreapta se afla la conducere.

Treptat, dreapta a fost conditionata si inregimentata, astfel incat, acum, ostatica, intinde bratul supusa, pe deplin convinsa ca injectia cu stangism radical, administrata zilnic, nu poate sa-i faca decat bine.

Asa se explica de ce multiculturalismul, casatoriile intre persoanele de acelasi sex si egalitatea de gen, sau cenzurarea retelelor sociale, doar cateva exemple, sunt aplaudate politic in unanimitate.

Acum, liberala si umanista, Stanga nu mai executa Dreapta, nu o mai desfiinteaza fizic,  ci se multumeste sa-i traseze ostaticei sale un perimetru, restrans, al libertatii de expresie si al aliantelor politice.  De acolo, din tarc, „dreapta” ii latra critic azi, la comanda, ori de cate ori se aprinde becul mediatic , pe aia, putini, care i-au ramas stangii adversari ireconciliabili.

Stangii care a lansat, nu de mult timp, o noua formula magica: “Stanga si dreapta nu mai exista”. Sintagma care se transforma treptat in stereotip verbal si circumvolutiune cerebrala.

“Fii victorios in secret” – spunea Sun Tzu in Arta Razboiului. Si Stanga asta si face!

Un comentariu

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Comunismu’ n-o muritu, numa’ o tzar s-o hodinitu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: