Sugar Mamas in jihadul sexual al vaginelor

Ce mai fac leftarzii din Austria? (Ma refer la cei din Media) Analizeaza legatura din ce in ce mai stransa dintre refugiatii (imigrantii) barbati, de aia tinerii e vorba, si abuzurile sexuale. Nu, nici publicatia DasBiber.at. si nici televizunea austriaca ORF nu sunt preocupate de violurile si agresiunile sexuale comise de “barbatii cu pielea inchisa la culoare” (cum sunt descrisi in comunicatele politiei) asupra reprezentantelor “sexului slab” (scuze!) cu varste intre 9 si 90 de ani, nu! Pentru ca faptele astea nu exista. Sunt fake news.

Leftarzii din media austriaca scriu insa, critic, despre Sugar Mamas – mamicile de zahar – si modurile in care isi exercita ele dominatia feminista, abuzandu-i sexual, asupra unor tineri veniti dintr-o cultura in care “feminismul nu exista”. O cultura in care barbatii le fut pe futute, si nu invers. Cand vor “muschiul” lor, chiar si cu japca, si nu “tiparnita” alora.

Adica, asta reproseaza leftarzii, Sugar Mamas, amazoanele lui Frantz Josef, ii calaresc pe rupte pe mujahedinii lui Allah, si asta nu odata, ci de mai multe ori pe zi! Ca in “ISIS cu sclavele yazidi”, numai ca jihadul sexual, transformat in cruciada, il poarta acum vaginele!

Si o fac – asta-i nasol pentru ca ii traumatizeaza psihic pe dothraki – dandu-le acestora masa, casa, toale, abonament sala de intretinere, bani de buzunar si masina. Care lucruri, leftarzii au descoperit asta, le provoaca fedaynilor gigolo tulburari de personalitate si crize identitare!

Corect! Pentru ca una e sa iei cu japca o juna fecioara, in gasca, in banda, si in raiul Profetului, si alta e sa iti ispiteasca credinta – cand te afli la volanul mertanului, in drum spre un club de fite – o sugar mama austriaca. Ca mai bine, transmit mesaj subliminal leftarzii, identitar la volanul camionului, cu “personalitatea” exploziva pe tine, decat stripper taliban iesind din tort la ziua unei milf full de lovele.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21942957-mamicile-zahar-austriece-varsta-cumpara-favoruri-sexuale-refugiati-unii-dintre-acestia-minori.htm

Reclame

2 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Abia asta e fake news. Parerea mea. Nu pot sa cred ca femeile europene ALBE ar putea suporta (fizic, emotional, mental) asa ceva! Ca sa nu mai vorbim de a o face absolut voluntar… Pentru un „stromeleag invartosat scarbavnic” musulman?! Haida-deh… Propaganda isterica leftista depaseste deja orice imaginatie bolunda…
    P.S. scuzati-mi ignoranta, dar ce inseamna „milf”?

  2. Nu este fake news , este o realitate. Ca si turismul sexual in Egipt sau Tunisia, unde babele din Europa se futeau pe rupte, contra cost bineinteles, cu baietii de acolo. Acum nu mai e nevoie sa treaca ele Mediterana, ca au trecut-o ei si ii aduna de pe strada.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: