UE a criticat fapta lui Omar, mama lui Omar a laudat-o. Acum va primi 2500 euro/luna de la UE!

Vineri seara, teroristul palestinian Omar Al Abed s-a infiltrat in colonia evreiasca Neve Tsuf, din Ramallah, si a batut la usa familiei Salomon, care tocmai sarbatorea nasterea unui nepot. I-a deschis Yosef Salomon (70 de ani) – acesta a fost primul care a cazut ucis de loviturile de cutit aplicate de terorist. I-au urmat copii sai, Chaya si Elad Salomon, dupa care a fost ranita foarte grav, Tova Salomon, sotia sa, in varsta de 68 de ani.
Un vecin alertat de urletele din casa a tras prin fereastra, doborandu-l pe atentator. Ranit, Omar Al- Adeb a fost transportat la un spital israelian. Mama lui Omar a declarat ca este mandra de fapta lui si i-a indemnat si pe altii sa-i urmeze exemplul. Asa se comporta in astfel de situatii toate mamele palestiniene.

Danny Danon, ambasadorul Israelului la ONU, a declarat ca “incitarea la ura si glorificarea violentei de catre Autoritatea Palestiniana au condus la moartea unor evrei nevinovati ucisi in propria lor casa.” Danny Danon a sesizat inca din luna mai Consiliul de Securitate al ONU, aratand ca Autoritatea Palestiniana a acordat in anul 2016, suma de 300 milioane dolari drept alocatii familiilor teroristilor palestinieni. Cea mai mare parte din aceste alocatii provin din sumele de banii acordate anual Autoritatii Palestiniene de catre state membre ale Natiunilor Unite.

Uniunea Europeana a condamnat ferm macelul de la Neve Tsuf. Aceasta insa n-o va opri sa acorde si in viitor, ca si pana acum, sume uriase de bani Autoritatii Palestiniene, pentru ca aceasta sa achite salariile functionarilor, pensiile acestora si, mai ales, platile catre familiile “martirilor” si ale detinutilor palestinieni inchisi in inchisorile israeliene.

Plăţile se fac corect, transparent, conform unei scale, care începe de la 300 euro/lună pentru un deţinut cu 3 ani condamnare şi ajunge până la 2500 euro/lună – sumă ce recompensează, normal, pe cei care au ucis cei mai mulţi evrei! Dar pentru asta trebuie să fi fost condamnat la 30 de ani de închisoare. Mai multa ca sigur, Omar Al Abed atata va lua. Oricum, in 2013, salariul mediu al celor 5.500 de palestinieni deţinuţi în închisorile israeliene, salariu incasat de familii, era de circa 635 euro!

Daca n-ar fi UE, Qatar, Arabia Saudita, Iran si Banca Mondiala, Autoritatea Palestiana ar da faliment. Statele Unite nu mai figureaza printre sponsori, pentru ca Donald Trump a blocat orice ajutor financiar acordat Autoritatii, imediat dupa ce a ajuns la Casa Alba.

Uniunea Europeana va continua insa sa condamne si sa subventioneze terorismul palestinian, cu aceeasi fermitate! Mama lui Omar, cel care a ucis 3 evrei, poate sa fie linistita: postasul ii va aduce regulat cei 2500 euro la care are dreptul!

http://www.fdesouche.com/872685-cisjordanie-la-mere-du-terroriste-palestinien-qui-tue-3-membres-dune-meme-famille-se-dit-fiere-de-lui

3 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Culmea culmilor: „…Ranit, Omar Al- Adeb a fost transportat la un spital israelian…”
    Oare nu se gaseste nimeni sa-i puna o perna peste mecla criminala?! Sau sa-i injecteze ceva in vena, incat sa-si gaseasca „pacea” vesnica pe care o toooot cauta in disperare?!
    Am o amara curiozitate: ce va pati „atacatorul” atacatorului?! Nu cumva ceva parnaie pentru ca l-a impuscat pe terorist „prin fereastra” si deci l-a vaduvit pe acesta de „dreptul legitim” de a se apara?!

    1. Nu, civilul care l-a impuscat pe terorist nu va pati nimic, Israelul n-a ajuns inca Germania.

  2. Dupa aceasta logica bolnava,atunci si parintii luiBreivik ar trebui sa primeasca o pensie babana dela statul norvegian ca si el a omorat la greu niste bieti tineri. Dar recompensa asta nu se aplica decat musulmanilor care ucid crestini sau evrei. Lasand ironia neagra insa nu voi obosi sa repet ca principalii vinovati pentru aceasta situatie grotesca sunt elitele politice si intelectuale de stanga care o patroneaza politic si moral. Sper ca nu e totul pierdut si, odata vor da socoteala pentru toata aceste ticalosii pentru ca, vorba lui Lincoln, nu poti minti pe toata lumea tot timpul. Daca Germania a ajuns in halul in care este,de dragul adevarului,trebuie spus ca vina nu este in totalitate numai a ei. Discutia este mai lunga si nu am acum timp sa o dezvolt. Ea ar putea porni insa,zic eu, de la doua idei si anume: 1. definitia pe care a dat-o Lordul Ismay rolului NATO- sa tina Rusia afara, SUA inauntru SI GERMANIA JOS. 2. ca convine sau nu, Germania reprezinta dpdv. geopolitic,geostrategic,economic colonana vertebrala a Europei. Aceste doua idei se leaga intre ele,dupa parerea mea si daca credeti ca merita ganditi-va putin la ele si la consecintele lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: