Somn usor, doamnelor si domnilor!

In urma unei campanii asidue, ce a vizat sensibilizarea primarului Londrei, LGBTQ + a reusit sa interzica folosirea in anunturile din transportul public londonez, a traditionalei adresari: “Ladies and gentlemen”. Salariatii din Transporturile londoneze au primit de la patronatul lor ordinul sa foloseasca o adresare neutra, ca „Buna ziua tuturor”, care sa nu faca distinctii explicite de sex, pardon, gen.

Toate vechile inregistrari vor fi modificate, pentru a fi introduse noile expresii. Intai schimbarea sexului, dupa aia modificarea limbajului. Pentru ca, in primul rand, au hotarat cei de la LGBTQ+, anunturile trebuie sa reflecte marea diversitate a Londrei, oras in care, se stie, nu mai traiesc demult numai doamne si domni. In al doilea rand, pentru ca oamenii au o gama de identitati sexuale foarte larga, tot LGBTQ+ a hotarat si asta, unii inca vor sa mai fie doar barbati sau doar femei (intr-un viitor nu prea indepartat de anormalii astia, LGBTQ+ se va ocupa separat), adica vor sa fie binari. Altii, oamenii normali, corecti politic, se situeaza intre aceste identitati sexua…de gen, asadar sunt non-binari.

Mai sunt unii care refuza orice identitate sexuala. Astia sunt crema, sunt un ideal care ar trebui atins de toti, pentru ca se identifica total cu un viitor care numai prostilor li se mai pare utopic.

La inceput, in lupta lor pentru drepturi, activistii LGBT au vrut doar ca homosexualitatea sa fie dezincriminata – au obtinut asta. Apoi au obtinut legalizarea parteneriatului civil, pe urma legalizarea casatoriei homosexuale, precum si adoptia copiilor. Si pentru ca simteau nevoia ca un firesc decent sa domine intreaga societate, au hotarat sa fie si mai egali in drepturi cu majoritatea tacuta; asa s-a trecut la educatia pro LGBTQ + in scoli si la implementarea in practica a teoriei genului fluid – sexul este un construct social artificial, tu hotarasti ce vrei sa fii si nimeni nu are voie sa te contrazica. Asa s-a ajuns la toaletele neutre ale lui Obama, la barbatii in varsta care se joaca cu fetitele, pentru ca se simt fetite in ziua aia, si la “Buna ziua, membri ai societatii”, la metroul londonez.

Acum, in Canada, a aparut primul copil care a primit un card de sanatate, in care nu este precizat sexul. Parintele transgender, care nu se identifica nici ca barbat nici ca femeie, a spus ca bebelusul isi va descoperi propriul sex atunci cand va creste! Asadar, cardul de sanatate are un “U” in spatiul pentru “sex”. Gen nedeterminat! Prin urmare, urmeaza acum ca LGBTQ+ si filiala sa, „Gender-Free ID Coalition”, in lupta lor pentru noi drepturi menite sa-i faca egalii majoritatii, sa demareze o campanie pentru interzicerea specificarii sexului pe certificatul de nastere al copilului sau pe cardul sau de sanatate. Asta va fi valabil, firesc, cat de curand si pentru copiii majoritarilor; a celor inca binari. Somn usor, doamnelor si domnilor!

http://www.standard.co.uk/news/transport/transport-for-london-scraps-ladies-and-gentlemen-from-tannoy-announcements-in-genderneutral-move-a3586336.html

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21853213-bebelus-canadian-probabil-prima-persoana-din-lume-care-nu-are-trecut-genul-cartea-sanatate.htm

Anunțuri

7 comentarii

  1. Lecturarea acestui excelent articol ma indeamna sa repet o intrebare pe care am pus-o, si nu tocmai retoric, cu ocazia unei alte postari a ta din 6.06, si anume: daca unii,nu putini, ii considers pe nemti drept cel mai idiot popor din Europa atunci, englezii, in atari situatii( cea de acum si cea de atunci) cum Dumnezeu se arata a fi?

  2. In rand cu turma. :)))

  3. Daca natia engleza,aia care a produs Magna Carta,a ajuns sa se comporte ca o turma, cum bine zici, inseamna ca situatia este,fara gluma, al naibii de grava!!! Iar chestia asta, vrem-nu vrem, ne va afecta si pe noi.

  4. Da, unii cred ca daca britanicii, nemtii , francezii, astia, sunt pe duca, si sunt, noi n-o sa avem nicio treaba!

  5. Cat de sarmani cu duhul pot fi? Eu cred ca,istoric vorbind, a venit randul nostru, al esticilor, care am trecut prin iadul comunist sa facem ce putem sa-i trezim pe aia din apus la realitate pentru binele nostru al tuturor europenilor. E obligatoriu sa-i trezim altfel ne prabusim cu totii.

  6. Eu n-am vorbit de estici, eu am vorbit de noi, romanii. Polonezii, ungurii, cehii, rusii etc. etc. nu sunt „noi”, ca dovada este ca si se comporta diferit.

  7. Dupa ce au citit textul, unii au ajuns la concluzia ca as fi homofob, asta pt. ca indraznesc sa ii critic pe activistii de la LGBTQ+ ! Adica, dupa ei , activistii LGBT = homosexualii! Ce sa spun: gandesc la fel ca aia care daca ziceai ceva rau de activul partidului comunist, te numeau dusmanul poporului! Si aia puneau semnul egal intre proletari si „reprezentantii” lor, si astia de azi, pun semnul egal intre activistii neomarxisti de la LGBT si homosexuali! Niste cretini si unii si alti. Si comentariile cretinilor nu vor fi publicate. Au posibilitatea nu doar sa-si exprime punctele de vedere peste tot, mainstream media le sta la dispozitie, dar sa si le impuna tuturor, asa ca aici, pe blogul asta, nu au acces.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: