Mamadou, ritualul Juju si Sigmar Gabriel

Ce pedeapsa da justitia germana daca, sa zicem, inculpatul si-a torturat in repetate randuri fetita, administrandu-i batai cu cureaua, cu bastonul, oparindu-i mainile cu apa fiarta si a tinut-o inchisa intr-o valiza?

Daca inculpatul e german- german are o problema mare de tot , dar va beneficia de mult timp, ani de zile, sa si-o rezolve in sistemul penitenciar.

Daca insa inculpatul se numeste Mamadou si este gambian – poate fi la fel de bine somalez, sudanez sau afgan, nu conteaza – si-si tortureaza fetita in timpul ritualului religios numit “Juju”, pentru ca-l refuza pe Allah, atunci justitia germana va acorda inculpatului 2 ani…. cu suspendarea pedepsei si probatiune!
Mamadou G. ( 37 de ani) isi va ispasi pedeapsa cu “suspendare si probatiune”, dupa ce va sta inchis un an pentru trafic de droguri!

Ce pedeapsa va acorda justitia germana somalezului de 35 ani, care i-a cerut unei fete de 15 ani, insotita de prietenul ei de 17 ani, sa se futa cu el si, refuzat fiind, i-a lovit pe amandoi cu o sticla de bere, provocandu-le rani serioase in regiunea capului? ….Ramane cum a spus vicecancelarul german Sigmar Gabriel:

„In fond, fiecare refugiat care ajunge in tara noastra are mai multe puncte comune cu Germania, decat oamenii (anti-imigrationistii, “nazistii”) care abuzeaza de tara incitand la violenta si crima. Pentru acest gen de persoane, pentru acesti nebuni, nu exista decat un singur raspuns: urmarirea si aruncarea lor in inchisoare.”

http://m.bild.de/regional/berlin/prozess/horror-vater-kommt-mit-bewaehrung-davon-52515732.bildMobile.html

http://www.presseportal.de/blaulicht/pm/110972/3678441

Reclame

Un comentariu

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Nu ne mai mira nimic. Iata ce-l ingrijoreaza cu adevarat pe nenea „vicecancelarul german Sigmar Gabriel”:
    „… Religious, ethnic, political and ideological conflicts are now also dividing the Gulf monarchies,” Mr. Gabriel said, adding that he was very concerned over the “situation’s dramatic escalation” and its impact on the entire region…”
    https://global.handelsblatt.com/politics/german-foreign-minister-voices-support-for-qatar-bashes-trump-777208

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: