George Soros haituit nu numai de Budapesta, dar si de Tel Aviv!

Ambasadorul Israelului la Budapesta a cerut sambata guvernului ungar condus de Viktor Orban sa opreasca campania nationala de afisaj impotriva miliardarului american George Soros (la origine evreu ungur), campanie considerata de unele organizatii evreiesti ca avand conotatii antisemite.

Mii de afise de format mare, pe care se afla portretul unui George Soros surazator, au impanzit Ungaria. Pe afise scrie: „Sa nu-l lasam pe George Soros sa rada la urma”. Sunt foarte cunoscute atat pozitia pro imigratie a lui Soros, cat si criticile dure adresate de acesta guvernului maghiar.

Surpriza a venit, si inca foarte repede, de la Tel Aviv, chiar din partea guvernului israelian. Astfel, Benjanim Netanyahou, premierul Israelului, a cerut ca criticile indreptate impotriva initiativei guvernului ungar sa inceteze! Mai mult, purtatorul de cuvant al Ministerului afacerilor externe al Israelului a declarat: „George Soros a incercat in mod constant sa slabeasca guvernul israelian finantand organizatiile care lupta impotriva Statului evreu.”!

Adevarul este ca George Soros, ca si Bernie Sanders, nu este evreu, ci este un radical de stanga, fara nicio legatura cu religia evreilor si Israelul, ci cu ideologia stangii si internationalismul. Asta il determina pe Soros sa finanteze oengeurile care sprijina cele doua organizatii palestiniene, Hamas si Fatah, si boicoteaza Israelul, si sa submineze in mod constant autoritatea guvernului de dreapta de la Tel Aviv, iar pe Bernie Sanders sa acuze Israelul ca in conflictul din 2014 a ucis 10000 de civili palestinieni nevinovati, asta in timp ce Hamasul a raportat cifra de 2100!

S-ar putea spune, fara a gresi prea mult, ca „evreul” Bernie Sanders este de cinci ori mai antisemit decat Hamasul, iar “antisemitii” de la Tel Aviv au ceva cu bietul evreu George Soros!
In rest, de la Marx, la George Soros si Bernie Sanders, „iubirea” stangii fata de evrei si Israel mereu aprinsa!

http://fr.timesofisrael.com/hongrie-lambassadeur-disrael-demande-la-fin-de-la-campagne-anti-soros/

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: