Mutilarea genitala la Oxford, lapidarea la Geneva

Wikipedia zice asa: Tariq Ramadan is a Swiss academic, philosopher and writer. He is the professor of Contemporary Islamic Studies in the Faculty of Oriental Studies at St Antony’s College, Oxford, and also teaches at the Oxford Faculty of Theology.
Iar Tariq Ramadan, universitarul, filozoful si scriitorul elvetian, pe deasupra si profesor la Oxford, nu se lasa si zice si el:

“Cine a studiat mai mult de 6 luni traditiile islamice stie ca mutilarea genitala la femei face parte din traditia islamica…Le place celor care care ataca islamul sa spuna “oh, nu, nu, asta nu este islamic. Este ilegal, nu este potrivit traditiei. Trebuie sa fim seriosi, nimeni nu poate spune ca asta nu face parte din traditia noastra. Stiu ca este controversat, ca este discutabil, ca trebuie sa luati pozitie, dar nimeni nu poate sa nege ca asta nu face parte din traditia noastra.”

Tariq Ramadan, un intelectual de marca atat de respectat in Occident! Si domnul Emil Hurezeanu exprima o parere foarte buna despre el in urma cu doar cativa ani. Nu stim pozitia domnului Emil Hurezeanu despre mutilarea genitala a femeilor si nici daca considera ca lapidarea lor este binevenita, dar Hani Ramadan, directorul Institutului Islamic din Geneva si fratele lui Tariq, zice de bine despre lapidarea femeilor, asa cum Tariq apara traditia mutilarii lor:

“Daca viziunea lapidarii este dura si marcheaza spiritele, marturiile arata ca suferinta condamnatei este rapid curmata: ploaie de pietre care se abate asupra ei o omoara in cateva secunde..Lapidarea este teribila, ca si Sida. Dar este masura unei greseli de o gravitate extrema. In afara de asta, natura pedepsei corespunde cu natura pacatului: mana taiata pentru hotie, lapidarea pentru placeri ilegitime.”

Nu, Tariq si Hani nu sunt cu Statul Islamic, sunt cu Elvetia, viziteaza des Franta, predau la Oxford, apar la CNN si BBC, si sunt cu Fratia Musulmana, pentru ca amandoi sunt nepotii marelui Hasan Al-Banna, fondatorul ei.
Si sa nu uitam un lucru foarte important, pe care oricum o sa-l reaminteasca si Theresa May dupa viitorul atentat islamist din Marea Britanie: islamismul, pe langa ca nu are nicio legatura cu islamul, este numai creatia Internetului .

 

https://www.youtube.com/watch?v=N72XKithZaY

http://www.dreuz.info/2017/04/10/hani-ramadan-expulse-de-france-proteste-mireille-vallette-lui-remet-les-idees-en-place/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: