Obiectul cu tzatze si violul in fata penchayat-urilor din Rajanpur si Malmo

Un obiect cu tzatze, in varsta de 19 ani, a fost condamnat la moarte in Pakistan, pentru ca si-a reclamat varul care l-a violat sub amenintarea unei arme. In Pakistan, ca si in multe alte tari musulmane, acolo unde barbaria sexuala are putere de lege, a reclama un viol este o greseala uriasa – ca femeie, decat s-o faci mai bine mai induri zece!

Atunci cand s-a produs atacul, obiectul cu tzatze dormea in casa familiei sale, din Rajanpur. Obiectul a reclamat violul penchayat-ului local, tribunal tribal care a hotarat, unul dintre “judecatori” fiind chiar tatal violatorului, ca obiectul sa fie lapidat local, sau vandut in Hindustan – asta cu conditia sa se gaseasca acolo vreun cumparator pentru el. Merg si mai multi! Asta am aflat-o din DailyMail. Nu de pe CNN sau BBC – acolo niste feministe in curul gol protesteaza impotriva lui Trump! Pentru ca-i misogin!

In Suedia, s-a intamplat ceva si mai tare. Acolo, in orasul Malmo, un obiect cu tzatze a fost rapit pe strada de patru imigranti arabi. Nu-i singurul care a trecut prin experienta asta. Obiectul a fost dus in subsolul unei cafenele, detinute de alti doi imigranti musulmani, si legat cu un lant de o conducta. De-a lungul timpului, obiectul a fost batut, torturat si violat, in toate felurile permise de imaginatie, atat de catre cei doi patroni ai cafenelei cat si de ceilalti 5 prieteni ai lor. Sau 10, ori 15, oricum, multi, pentru ca in cele din urma politia suedeza a aflat, a facut o razie si a dezlegat obiectul de conducta de care fusese inlantuit.

Cei doi proprietari sirieni au ajuns in fata penchayat-ului local din Malmo, care a hotarat sa-i condamne la 4 ani de inchisoare si 30000 euro despagubiri! Rapire, violuri in grup si in serie, lanturi, torturi, sclavie sexuala – 4 ani! Asta in prima faza, pentru ca, dupa ce a reflectat mai bine, penchayat-ul din Malmo a decis ca aia doi sirieni mai bine sunt trimisi inapoi in tara lor, decat sa petreaca 4 ani intr-una din puscariile care, acolo, in Suedia, arata ca niste hoteluri!

Ceilalti rapitori, violatori si tortionari sunt inca judecati si este foarte posibil ca pana ce penchayat-ul va da un verdict, conducatorii ospiciului numit Suedia sa dea o lege prin care barbaria sexuala asupra obiectelor suedeze cu tzatze sa fie dezincriminata total (si nu partial, ca in prezent), iar obiectul rapit si inlantuit sa fie vandut ori in Londonistan, ori in rajanpurul Rotherham, unde chestii din astea s-au intamplat timp de 20 de ani, fara ca nimeni sa mearga la puscarie, in afara „nazistului” Tommy Robinson, care a avut proasta idee sa aduca la cunostiinta opiniei publice ingrozitoarele fapte comise acolo de gangurile de predatori sexuali pakistanezi!

http://www.friatider.se/caf-vattenpipa-h-r-h-lls-kvinna-som-sexslav-i-k-llaren

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4555734/Woman-19-sentenced-die-raped-Pakistan.html?ito=social-twitter_mailonline

https://bogdancalehari.wordpress.com/2014/09/04/intangibilii/

Reclame

3 comentarii

  1. Sclipitor scris, ca de obicei! Felicitari, domnule Calehari!

  2. *nazistul* (((tommy robinson))) ce iubeste israelul si poarta tricouri cu mossad …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: