In Germania, musulmanii asculta de Erdogan

Media europeana si-a facut datoria si a promovat, la greu, evenimentul – “Cea mai mare demonstratie anti-terorism la care si-au anuntat participarea peste 10000 de musulmani”!

“Nu cu noi” („Nicht mit uns” ) urmau sa strige sambata, la Koln, miile si miile de musulmani, inchizandu-le astfel gura, definitiv, “islamofobilor” care, de ani de zile, dupa fiecare atentat islamist, intreaba provocator: “unde sunt musulmanii moderati?”

Pentru pregatirea si promovarea evenimentului s-au mobilizat zeci de organizatii, oameni politici si oameni de stiinta – marsul musulmanilor impotriva violentei in numele islamului urma sa fie un succes! Corespondenti media din toata Europa s-au deplasat la Koln pentru a mediatiza istoricul eveniment.

Entuziasmul general a fost tulburat insa de o voce, de o singura voce, cea a Uniunii Turco-Islamice (Diyanet Isleri Turk Islam Birligi), DITIB. Dar ce voce! DITIB este filiala din Germania a ultracunoscutei organizatii islamiste turce Milli Görüș (fondata de islamistul Necmettin Erbakan), care avea in Germania, inca din 1999, o retea formata din 500 de moschei, cateva zeci de mii de membri si sute de mii de simpatizanti. Dupa venirea lui Erdogan, unul dintre fostii lideri Milli Görüș, la putere in Turcia, prestigiul si puterea de control a Uniunii Turco Islamice au crescut exponential. Dealtfel, federatia este dirijata de la Istanbul, aflandu-se sub controlul si supravegherea permanente ale Prezidiului pentru Chestiuni Religioase al Turciei. Imamii DITIB (Milli Görüș) sunt educati religios in Turcia si sunt platiti de statul turc.

Si vocea DITIB a spus “DITIB nu participa”! Pentru ca terorismul international nu este o problema islamica! Adica. asa cum vorbesc de ani de zile stanga si “dreapta” europeana, asa cum au declarat de atatea ori marii lideri politici europeni, care refuza sistematic sa-i spuna terorismului pe nume, a avorbit acum si Turk Islam Birligi! La fel!

De ce trebuie sa strige musulmanii “Nu cu noi”, cand ei, stie toata lumea, nu au nicio treaba cu asta?! Erdogan are dreptate!

Asa ca, sambata, la “marea” demonstratie din Koln, la mult trambitatul eveniment, au participat, dupa organizatori, 3000 de persoane, dupa alte surse 1500! Dintre care, doar cateva sute au fost musulmani. Imaginile sunt concludente. “Cea mai mare demonstratie” s-a dovedit, in final, un urias fiasco!

Pentru ca atunci cand e vorba de musulmani, in Germania, Erdogan decide! Cum a dovedit-o si uluitorul rezultat inregistrat la votul de la referendum!

https://www.youtube.com/watch?v=AZMwL2mPCXQ

Anunțuri

2 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Musulmani unu’ si unu’, care mai de care!
    Cred ca nici 300 (trei sute) nu au facut act de prezenta…

  2. Din 10000 de participanti anuntati,au venit doar 1500 din care numai cateva sute erau musulmani. Asta este inca o palma incasata de stangistii multikulti in frunte cu ,,dreptacea” KGB ista Merkel. Dar,pentru obrazul lor, muuult mai gros decat cel mai gros sorici de porc lucrul asta nu se simte. Ei au un scop de atins, asa cum declara intr-un moment de sinceritate acel derbedeu 68-ist devenit europarlamentar, pe nume Kohn-Bendit si anume acela de a schimba dpdv etnic Germania si Europa. De la acest scop nu pot fi opriti decat cu PARUL.Este cel mai democratic mod de a-i opri de la distrugerea civilizatiei noastre europene, asa cum o definea Paul Valery. Ganditi-va ce s-ar fi intamplat daca,un alt stangist notoriu,Hitler, nu ar fi fost oprit cu forta.Si mai ganditi-va ce s-a intamplat cu o treime din lumea asta daca un alt gangster de stanga,Stalin, a fost tratat ca un om de stat civilizat de catre occident.
    .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: