Duma Federala de la Strasbourg si Komisia de la Bruxelles au hotarat!

Duma federala de la Strasbourg a hotarat ca discursul membrilor care indraznesc sa mai calce pe bec, adica sa foloseasca „un limbaj defaimatoriu, rasist sau xenofob”, sa fie intrerupt sau chiar sters din inregistrarea video a dezbaterii din Duma, de catre Presedintele dezbaterii! Presedintele este cel care va hotara, pe loc, de la caz la caz, ce inseamna „limbaj defaimator, rasist sau xenofob”.

Pentru ca nu mai suntem intr-o democratie populara, ci intr-una sociala, aia a caror gura vorbeste alta limba decat limba Dumei, nu vor fi inchisi sau impuscati, ci amendati cu sume pana la 9000 de euro. Duma decide ce si cum. Democratic! Asta la Strasbourg!

La Bruxelles, la fel de transparenta ca Duma, nimeni nu stie nimic, Komisia Europeana i-a pus sa semneze pe cei de la Google, Facebook, Twitter, YouTube si Microsoft, Codul de conduita al Komisiei Europene. Astfel, astia toti, de buna voie si nesiliti de nimeni, se angajeaza sa blocheze, sau sa suprime, in 24 de ore, mesajele care incita la violenta si ura.

Adica nu numai aia din Duma ciocu’ mic, dar, pentru ca este democratie sociala, ciocu’ mic si aialaltii, mujicii. Corect!

Chestia asta, Codul de conduita al KE, nu se numeste cenzura, cum cred aia care urmeaza sa fie amendati cu 9000 euro sau mujicii care se vor trezi cu comentariile sterse si conturile blocate, nu! Se numeste, Komisia Europeana a zis in comunicatul ei: „….RESPONSABILITATEA COLECTIVA SI ONOAREA DE A PROMOVA SI FACILITA LIBERTATEA DE EXPRESIE.”

Cei care cred ca asta este o gluma sinistra, n-au decat sa discute liber, in continuare, despre cine pe cine va face la dinti: Grindeanu pe Dragnea, sau asta pe Grindeanu.

 

https://solidaritateeuropeana.wordpress.com/2017/03/12/cenzura-la-nivelul-cel-mai-inalt-in-parlamentul-european-nu-mai-poti-spune-decat-ceea-ce-e-corect-politic/

https://bogdancalehari.wordpress.com/2017/06/15/comisia-europeana-considera-cenzurarea-mediului-on-line-drept-promovarea-si-facilitarea-libertatii-de-expresie/

 

Anunțuri

Un comentariu

  1. bunica sabela · · Răspunde

    Toata tevatura asta denota, din partea oligofrenilor numiti in articol, DISPERARE.
    DE CE?!
    Pentru cine stim deja…
    Scheletu’ kalergian hohoteste sinistru din cavou…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: