De la tancul marxist la infringementul neo-marxist

Pentru ca au refuzat sa se supuna diktatului Berlinului si Bruxelles-ului si au respins, in ciuda tuturor avertismentelor, cotele de imigranti musulmani impuse de la Centru, Polonia, Ungaria si Cehia (trei tari suverane) vor fi pedepsite de Comisia Europeana, care declanseaza impotriva lor, azi, procedurile de infringement. Aceste proceduri prevad atat sanctiuni financiare dure cat si sesizarea Curtii de Justitie a UE.

A pune pe primul plan interesele propriilor cetateni, siguranta si securitatea lor, a respecta dorinta marii lor majoritati (in cele 3 tari, ca si in restul tarilor europene, 60-80% dintre cetateni se opun imigratiei musulmane), intra intr-o contradictie grava cu interesele elitelor globaliste de la Bruxelles si Berlin, care vor face totul pentru a-i pedepsi pe rebeli si a-i reingimenta fortat pe directia trasata si in cadenta impusa.

In 1956, cand Ungaria a refuzat sa mai accepte diktatul Moscovei – Moscova si-a trimis tancurile impotriva ungurilor, care au fost readusi imediat la ordine.
In 1968, cand Cehoslovacia a vrut sa inlocuiasca iarna siberiana cu “primavara de la Praga”, Moscova si-a trimis, iar, tancurile si cehoslovacii au imbracat, din nou, zeghea marxista.
In 1981, in Polonia, numai starea de urgenta decretata de Jaruzelski, a oprit Moscova sa-si trimita tancurile contra Solidarnosc.

Acum, istoria, fara a mai purta pe cap sapca leninista cu steaua rosie in 5 colturi, reincalzeste mancarea purtand pe umeri steagul albastru cu stele galbene. Locul Moscovei l-a luat Bruxelles. Comunismul marxist a fost inlocui cu umanismul neo-marxist. Internationalismul proletar cu globalismul elitist. Democratia populara cu democratia sociala. Tancurile sovietice cu procedurile de infringement bruxelleze.

In rest, si atunci si acum, la intrebarea: de partea cui e dreptatea, a celui care are puterea sau a celui care-i suporta efectele? – marxistii, chiar daca sunt neo, raspund la fel: de partea celui care are puterea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: