Peshawar’s Downing Street no 10

Marea Britanie are circa 5 milioane de musulmani si 85 de tribunale Sharia, care judeca momentan doar litigiile familiale. India, care are 200 de milioane de musulmani, nu are niciun tribunal Sharia.

In Marea Britanie, secta fundamentalist islamica DEOBANDI are o retea de 250 de moschei care functioneaza legal. DEOBANDI este recunoscuta in Pakistan si Afganistan pentru ca in madrassele sale s-au format mai toti liderii talibani.

In Marea Britanie, functioneaza legal si vasta retea de moschei a Fratiei Musulmane. Este vorba despre “mama organizatiilor teroriste sunnite” – cum a numit-o Mahmoud Abbas in fata lui Obama – organizatie interzisa in Egipt, Arabia Saudita, Emiratele Arabe, al carui lider spiritual, vestitul seic Yusuf Al-Qaradawi, este autorul aforismului atat de des citat: “Cu ajutorul legilor voastre, va vom impune legea noastra.”

Tot in Marea Britanie, exista si celebrul Small Heath (cartier al Birminghamului), supranumit si “Peshawar”, a carei populatie formata numai din musulmani traieste in respectul celor mai riguroase norme si dogme ale islamului salafist. Este locul unde scolile publice practica islamul cel mai riguros, invatatoarele cerand elevelor sa vina la cursuri complet acoperite, si toate femeile poarta burqa si niqab. Small Heath a reusit sa le devanseze chiar si pe vestitele Luton si Leicester, zone controlate de salafisti.

Tot Marea Britanie este locul in care celebrul Anjem Choudary (mentorul teroristilor britanici) era invitat dupa fiecare atentat la BBC, in timp ce principalul sau adversar, “nazistul” Tommy Robinson, era bagat in arestul politiei sau in puscarie.

In Marea Britanie, portul hijabului de catre politiste a fost legalizat, iar de curand, David Thompson – seful politiei din Midlands – a propus ca si burqa sa fie legalizata! Marea Britanie este si tara unde cei mai radicali imami islamisti sunt liberi sa-si predice invataturile, unde autobuzele londoneze poarta pe ele sloganul “Glorie lui Allah”, iar dupa atentatul de la Berlin, politia a considerat ca este prioritar sa-si inmulteasca patrulele pentru a preveni manifestarile islamofobe!

In Marea Britanie este prim ministru Theresa May. Care Theresa May, dupa o serie de trei atentate teroriste islamiste, a ajuns la concluzia, normala in Peshawar, ca principalul responsabil pentru masacrul asta este Internetul!

http://www.downvids.net/prayer-small-heath-birmingham-july-2015-650815.html

Anunțuri

2 comentarii

  1. bunica sabela · · Răspunde

    „… principalul responsabil pentru masacrul asta este Internetul!”
    Aha! Pentru masacrul ASTA…
    Da’ pentru celelalte mii, tot internetu’ poarta vina?!

  2. Englezii au votat iesirea din UE, motivul principal fiind stoparea invaziei hoardelor musulmane. De la referendum si pana azi au avut loc in UK trei atentate teroriste cu zeci de victime. La ultimul dintre ele, un brav urmas al lui Stefan cel Mare le-a aratat englezilor cum trebuie procedat in mod normal in astfel de cazuri: pui mana pe par si- l pocnesti pe dement. Iar englezii, nepotii celor ce au tinut piept cu curaj si stoicism lui Hitler, in loc sa se duca peste spilcuitii de la Westminster si de la guvern sa le ceara ori sa ia masuri ferme impotriva invadatorilor, ca d-aia au votat iesirea din UE,ori sa se duca dracului,ei tac malc si fug speriati ca iepurii. Se spune ca nemtii ar fi cel mai idiot popor din Europa. Daca nemtii sunt asa, atunci despre englezi ce Doamne-iarta-ma sa mai zicem?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: