Donald a jenat-o pe Dana de la Doha

Dana Shell Smith este, din 2014, ambasadoarea Statelor Unite la Doha, in Qatar. A fost pusa acolo de Parintele planetei Pamant, chiar in perioada cand acesta și prietenul sau, emirul Hamad bin Khalifa Al-Thani, negociau soarta Afganistanului împreună cu talibanii care-si deschisera in acest scop o reprezentanta la Doha!

Qatar esta tara aia din Golf, in care peste 1 milion de sclavi nepalezi si filipinezi muncesc la ridicarea stadioanelor ce vor gazdui campionatul mondial din 2022, spre bucuria blattistilor de la FIFA si a emirului Tamim bin Hamad al-Thani – care conduce democratic Qatarul impreuna cu membri familiei sale – si care, cand isi reinoieste flota aeriana, cumpara, deodata, 140 de Airbus-uri si 150 de Boeing-uri.

Si Romania care nu e in stare sa cumpere cateva F16 second-hand!  Din cauza asta, John Kerry a acuzat Romania ca nu e destul de gay, dar nu i-a reprosat niciodata Qatarului ca e prea sclavagist.

De cand Putin l-a pus presedinte in locul lui Hillary, Donald, de Trump e vorba, ii creeaza numai probleme lui Dana. Din cauza asta, Dana are un somn foarte agitat. Se gandeste numai la ce o asteapta dimineata! Acum, Trump l-a dat afara pe Comey – adica a facut ceea ce-i cerea Valerie Jarett – prietena si consiliera Parintelui Planetei – lui Obama sa faca. Din cauza asta, democratii sunt foarte suparati, iar Dana este pur si simplu jenata. Un diplomat nu-si permite luxul sa fie suparat. Si si-a marturisit jena pe Twitter: “Este din ce in ce mai dificil sa ma trezesc in strainatate cu vesti noi din Statele Unite si sa-mi petrec intreaga zi explicand cum functioneaza democratia si institutiile noastre.”

Dana Shell Smith este de inteles: in statul de drept Qatar-al-Thani, halul in care a ajuns democratia americana in doar cateva luni provoaca consternare. Comportamentul lui Trump o face, efectiv, de rusine pe Dana. Toti se intreaba in Qatar: de ce Trump nu a avut pana acum soarta emirului Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani, care a fost detronat, democratic, printr-o lovitura de palat?! Bine, dorinta clanului Al Thani este impartasita si de CNN si New York Times; si nu sunt singurele! Si nici Dana nu are cum sa explice, pentru ca nu cred ca se va mai trezi multa vreme in strainatate. Trump nu e diplomat!

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2017/05/11/97001-20170511FILWWW00064-une-ambassadrice-americaine-embarrassee.php

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: