Japonia nu vrea sa fie mostenita

Aflu dintr-un text aparut pe BFMTV International, ca “Japonia nu a primit in 2016 decat 28 de refugiati”! Probabil ca autorul textului, un homoprogressicus, a scris cifra asta (28) cuprins de revolta si indignare. Si are si de ce, daca ne gandim ca Germania a primit in 2015 si 2016, 1,5 milioane de refugiati, iar Suedia si mai multi, daca ii raportam pe ai sai, 280000 de refugiati, la numarul populatiei. Suedia, cu 10 milioane de locuitori, 280 000, iar Japonia, cu 127 milioane de locuitori, 28!

Inadmisibil!… Si revoltator, totodata! Japonia, o tara saraca in resurse dar cu oameni bogati, nu vrea sa se deschida, nu vrea “jos frontierele” si nu vrea sa imparta ce are cu cei care n-au avut niciodata nimic, desi tarile din care fug sunt pline de bogatii!

Japonia vrea sa fie natiune si nu “teritoriu de primire” – cum e modern. Si mai ales nu vrea sa fie multiculturala! Prefera sa piara in legea ei veche, impreuna cu civilizatia si cultura nipona. Nu vrea sa se imbogateasca cultural, cotizand pentru asta material! Egoism? Autism? Nu, rasism! Rasism cultural si civilizational. Discriminare fata de cultura somaleza, siriana si afgana, ori fata de civilizatia pakistaneza, sudaneza si eritreeana. ONU are de ce sa critice Japonia.

Si o face pentru ca ONU este ingrijorata. Nu numai de apartheidul israelian, ci si de izolationismul japonez. Amandoua incalca grav drepturile omului, iar cei responsabili la ONU cu respectarea drepturilor astea (Arabia Saudita, Mauritania, Rusia, Cuba, Iran, Pakistan, Maroc, Algeria, Venezuela, Mali, Nigeria, Sudan samd) au tras in repetate randuri semnalul de alarma.

ONU nu are ce sa-si reproseze,  a facut atatea pentru binele omenirii, darJaponia are. Pentru ca, Japonia a avut de aprobat, in 2016, doar 8193 de cereri de azil – ne spune tot textul citat mai sus – si a respins 8165!

Asta in timp ce pe malul libian fac coada la ajutoare sociale si femei europene aproape 1 milion de azilanti subsaharieni, iar “flotila drepturilor omului” cara cat poate mai multi dintre ei in Italia. Asta, in timp ce vreo cateva milioane de sirieni, irakieni si afgani asteapta ok-ul lui Erdogan, sa se faca mai intai greci si imediat dupa aia sa inceapa sa faca din Europa ceea ce stiu ei mai bine: Siria, Irak, Pakistan si Afganistan. Asa cum magrebienii au facut Magreb dintr-o parte a Frantei, in doar doua generatii.

Da, Japonia nu respecta regulile jocului. Asta cand are o rata demografica negativa, iar regulile internationale ale jocului sunt pe cat de simple pe atat de clare: voi faceti copii, multi, iar noi muncim mult, ca sa va tinem si pe voi si pe ei.

Primul miliard de pamanteni a fost atins in 1800. Al doilea in 1930. Al treilea in 1960. Al patrulea in 1975…Al saptelea  a fost depasit in 2013, iar al zecelea va fi atins in 2060! Si nu-l vor atinge cei care muncesc mult si care o duc bine, planificandu-se familial si folosind toalete neutre. Rectific: nu-l vor atinge cei care munceau mult si o duceau bine si foloseau toalete neutre.

Exact in 2060, Japonia va avea cu 40 de milioane de japonezi mai putin! Pentru ca japonezii muncesc foarte mult, iar Japonia nu se deschide in fata imigratiei celor care fac copii foarte multi dar nu muncesc mai deloc – asa cum s-a deschis si se deschide mai toata Europa. Asadar, Tara Soarelui Rasare va fi pierduta; zice tot textul scris de un homoprogressicus.

Dar nu toti vor pierde: peste 50-60 de ani, si asta numai datorita deschiderii lor, Franta, Germania, Suedia, Olanda, Belgia, Marea Britanie, Italia samd nu vor disparea, ca Japonia. Vor fi mostenite, pentru ca alora responsabili cu „fabricarea” copiilor multi le va ramane totul! Ce bine de ele!

http://www.bfmtv.com/international/le-japon-une-terre-peu-accueillante-pour-les-refugies-1157122.html

 

Reclame

9 comentarii

 1. A republicat asta pe radupopescublog.

 2. Vaidemireanu Nelu · · Răspunde

  Oare cât va mai rezista si Japonia presiunilor in acest sens?

 3. Nu au ce sa-i faca Japoniei; daca Japonia va ceda in cele din urma, va fi doar din cauza unor decizii interne, dar asa cum ii stim pe japonezi asa ceva nu se va intampla.

 4. mihai · · Răspunde

  ….Iar deciziile interne se iau in urma unor megapresiuni externe. Sper insa, ca si tine, ca spiritul japonez, intruchipat de codul Bushido, sa nu fi fost intinat de mocirla morala a progresismului. Aceasta ar fi bine pentru ei dar, indirect si pt. noi deoarece intransigenta Japonoei in problema imigrtiei ar putea un bun exemplu, otrezire la realitate si pentru idiotii spalati pe creiere de la noi din veselul, progresistul ,multiculturalul spatiu euro- atlantic

 5. Deşi mă regăsesc într-o oarecare măsură în acel homoprogressicus criticat de către autor (în sensul că nu aş avea inima să refuz copiii sirieni/afgani etc. să intre în ţara mea) totuși eu nu înţeleg un lucru: de unde spaima asta a demografiei negative? mi se pare că deja suntem prea mulţi pe planeta asta şi nu cred că germanii sau japonezii vor dispărea treptat de pe suprafaţa pământului din cauză cu nu fac destul de mulţi copii.

 6. daca ati stii sau ati vedea ce fac copiii afgani si sirieni (aia de 12, 13 , 14 ani) prin Occident, cu siguranta ca ati gasi si niste inima ca sa le refuzati sejurul la noi. :))))

 7. Adrian B · · Răspunde

  Poate doar Biserica Ortodoxa ar putea misca lancezeala romaneasca impotriva islamului, dar nu sunt sigur. Eu ma uit spre Japonia renascuta dupa 2 bombe atomice si ma intreb daca am mai fi existat ca natie daca am fi fost in locul lor. Sunt sceptic. Nu cred. Din pacate suntem mai aproape de Europa, nu de Japonia, si din pacate urmam trendul Europei.

  1. BOR?! Pana acum s-a comportat si in cazul Marii Moschei si in cazul imigratiei musulmane exact ca neo-marxistii din fruntea Bisericii Catolice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: