Criminala justitie franceza

Karim Cheurfi, jihadistul de pe Champs-Elysées, a impuscat, ranind grav, in doar cateva zile, in anul 2001, 4 politisti. Patru! A fost condamnat de justitia franceza, in 2003, la 20 de ani inchisoare, pentru ca, in 2005, pedeapsa sa-i fie redusa la 15 ani de aceeasi justitie progresista care considera normal ca pentru impuscarea a 4 politisti sa nu trebuiasca sa  stai in inchisoare mai mult de 15 ani. Mai putin da, pentru ca, acum se afla lucrul acesta, in 2014 Karim Cheurfi a fost arestat pentru furt!

Iar justitia care il condamnase intai la 20, apoi la 15 ani, pentru ca sa-l elibereze cu mult inainte de termen, in 2014 il condamna cu suspendare pe killerul ce impuscase cu sange rece 4 (patru) politisti!

Iar pe 20 aprilie 2017, cel care trebuia sa fie in puscarie pe viata, secera cu automatul politisti pe Champs-Elysées, la ordinul Statului Islamic!

O societate progresista este o societate criminala. Criminala fata de cetatenii care nu sunt infractori si criminali, adica fata de uriasa majoritate a celor care o compun. Criminala pentru ca ii protejeaza pe ultra minoritari, pe infractori si pe ucigasi. Pe cei pe care societatea progresista criminala – sistemul politic si justitia – ii considera niste defavorizati ai sortii, niste victime. Victime care trebuiesc protejate!

Ca sa intelegem mai bine cum functioneaza justitia unei societati progresiste, am sa pun langa biografia criminala a lui Karim Cheurfi, si pe cea a lui Amedy Coulibaly – jihadistul de la Hyper Cacher.

Pe 30 decembrie 2014, la ora 11.45, Amedy Coulibaly a fost reținut în trafic de 2 polițiști rutieri. Aceștia i-au verificat actele și au constat că Amedy Coulibaly era “fișat” în categoria “anti-terorism”. Și-au avertizat superiorii care le-au cerut să-l lase să plece pentru că nu aveau ce să-i facă. Amedy Coulibaly a plecat. După 10 zile ucidea o polițistă aflată în misiune, impusca, ranind grav, un agent rutier și un practicant de jogging, dupa care executa cu sânge rece 4 evrei francezi într-un magazin evreiesc. Amedy Coulibaly ar fi trebuit ca în momentele acelea să se afle în închisoare. Doar fusese  condamnat în 2013 la 5 ani, numai că justiția statului progresist francez l-a eliberat dupa doar un an, în 2014!

Si asa cum l-a tratat in 2013, justitia progresista franceza l-a tratat pe Coulibaly din adolescenta, atunci cand acesta si-a inceput cariera de infractor. În 2001 a fost condamnat la 3 ani (2 cu suspendare) pentru “furt cu circumstanțe agravante”. A fost eliberat în același an, pentru a fi condamnat imediat după aceea (furase iar) la 4 ani (2 cu suspendare), tot pentru “furt  cu circumstanțe agravante”.

A fost pus în libertate în 2002! În același an a fost arestat iar și condamnat la 12 luni de inchisoare (9 cu suspendare), pentru furt și tăinuire de bunuri furate. În doi ani, recidivistul Amedy Coulibaly adunase 3 condamnări, 8 ani de închisoare, și nu efectuase decât un an!

În 2004, Tribunalul pentru minori îl condamnă pe multirecidivistul Coulibaly la 6 ani de închisoare pentru trafic de stupefiante și atac armat asupra unei bănci – prada 25000 de euro. Ar fi trebuit să ia 20 de ani, dar n-a luat. În 2005 este liber din nou! (De retinut: atac armat asupra unei banci – 1 an de puscarie! Un super recidivist!) . Este arestat  aproape imediat și condamnat la 3 ani de închisoare pentru “furt cu violență, tăinuire de bunuri furate și folosire de plăcuțe de înmatriculare false”. În 2006 este eliberat! Tot în 2006 este arestat iar pentru vânzare de droguri și este condamnat la 1 an și jumătate. Este eliberat în mai 2007, pentru a fi din nou arestat și condamnat la 18 luni pentru trafic de droguri!

În 2009, Amedy Coulibaly este invitat, împreună cu alți tineri, la palatul  Elysée. Se întâlnește cu Nicolas Sarkozy! In America, cu “palmaresul lui”, Coulibaly s-ar fi aflat in aripa condamnatilor pe viata a unei inchisori de maxima securitate.

Este din nou reținut  în 2010, pus în detenție provizorie și apoi ținut sub supraveghere. Este bănuit de a fi participat la organizarea evadării teroristului islamist Smaïn Aït Ali Belkacem. La domiciliul său sunt descoperite 240 de cartușe pentru kalașnikov. Nefiind un pericol pentru “valorile republicane”, justiția franceză îl condamnă deabia în 2013 la 5 ani de închisoare. Restul este cunoscut.

Christiane Taubira, radicala de stanga care a condus justitia franceza ani de zile sub Francois Hollande, dandu-i lovitura de gratie, spunea că “închisoarea nu este un remediu”. Si avea dreptate! Cum să fie dacă infractorul nu este inchis, iar criminalul periculos ii este puscariei doar oaspete grabit?!

 

Reclame

2 comentarii

  1. florina.berea49 · · Răspunde

    Incredibil și oribil !

    Trimis de pe tableta Samsung

  2. Franta, aceasta natie debusolat-exaltata,mai ales prin elitele sale,care a strabatut bezmetica ultimele doua secole si mai nime din istoria sa,adica dela 1789 si pana astazi( doua imperii,cinci republici, trei infrangeri militare dezastroase din partea nemtilor si cinci revolutii cu cea din 1968;au trait intens nu joaca). Zilele astea ma amuz la greu cand aud diversi analisti politici si gazde de talk show-uri facand apel la ,, rationalismul cartezian” al francezilor pt. turul doi al aleherilor. Pai numai faptul ca in turul doi au ajuns M. Le Pen si hipsterul ala,Macron,e o buma dovada a ,,cartezianismului”electoratului francez. Dar dsca vreti dovada peremptorie a acestui lucru, iata chiar doua: 1. La 14 iulie francezii sarbatoresc cu surle si parade militare ,practic o crima odioasa infaptuita de gloatele dezlantuite; linsarea si apoi decapitarea garnizoamei Bastiliei in urma cuvantului incalcat de catre insurgenti.Sa ridici o crima la rang de sarbatoare nationala este o dovada clara de ,,judecata rationala”. 2. Cel mai venerat personaj istoric al lor este Napoleon, un produs al revolutiei. Este depus la loc de mare cinste in centrul Domului Invalizilor,acea sfanta a sfintelor republicii. Numai ca aprecierea lui Napoleon fata de Revolutie suma cam asa: a fost revolutia precupetelor si laptareselor din halele Parisului. Ludovic al xvl- lea a fost un fraier; daca ar fi fost inlocul lui ar fi scos 2-3 regimente de artilerie pe strazi,ar fi tras cateva salve si i-ar fi potolit pe zurbagii. Aceasta era parerea celui mai venerat personaj istoric fata de cel mai venerat eveniment istoric la Frantei. Iar unii fac apel la ratiunea politica a francezilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: