Nicolae si Nicolas

Nicolas Maduro a anuntat ca a deblocat un buget pentru inarmarea a 500000 de „militii ale poporului” cu pusti. Pentru fiecare „militian” cate o pusca; asta pentru a apara revolutia bolivariana.

In Venezuela, pentru PR, in ziua de azi da mai bine Bolivar, decat Marx si Lenin. Si asta nu numai pentru ca Bolivar e ca o icoana pentru multi comunisti si amarati din America de Sud, dar si pentru ca Maduro e intr-o situatie la fel de neplacuta ca aia in care s-a aflat Stalin, cand cu Stalingradul.

Atunci, Tatuca a dat ordin, cand a vazut ca pierde orasul, sa fie trasa de un avion pe deasupra transeelor rusesti, flamura cu chipul Fecioarei Maria si nu vreo carpa cu chipurile lui Marx si Lenin.

Acum, ca unii dintre militieni ar prefera, mai degraba, sa primeasca cate un sul de hartie igienica in loc de o pusca, se poate discuta…dar nu asta e important.

Important este ca Nicolas Maduro face cam ce a facut si Nicolae Ceausescu: Nicolae a dat garzilor patriotice cateva zeci de mii de bate, Nicolas le da militienilor populari cateva sute de mii de pusti.

O vorba zice ca „istoria reincalzeste de multe ori mancarea”. Unii contrazic vorba asta, dar cand e vorba de socialism-comunism, n-ar gati istoria asta o mancare noua nici de-a dracu’!

http://www.ouest-france.fr/monde/venezuela/venezuela-maduro-accuse-les-etats-unis-de-fomenter-un-coup-d-etat-4938258

 

Anunțuri

2 comentarii

  1. Ceasca a impartit ciomege insa emanatii au impartit arme cu care,in zapaceala aia, s-au impuscat oameni nevinovati intre ei spre gloria revolutiei si consolidarea pozitiei emanatilor. Se dovedeste astfel ca,daca se impart arme cand treduie, cui trebuie asta este intotdeauna in folosul cui le imparte. Pe de alta parte,istoria fiind ,, magistra vitae” aceasta pozitie o obliga sa fie total neutra atat in raport cu desteptii catsi cu tampitii asa ca daca tampitii nu i-au inteles lectiile ea e dispusa oricand sa le repete pana le-or pricepe si ei,asa,ca sa treaca toata lumea clasa.

  2. Daniel Lopez · · Răspunde

    Din fericire, Venezuela fara un razboi civil nu o sa scape, daca le-a trebuit socialism marca Maduro, acum o sa vada ei Iadul pe Pamant. Tot asa cum nu o sa scape fara razboi, fie civil sau nu, nici urmatoarele teritorii, ca tari nu poti sa le mai zici: Germania, Franta, Suedia, Belgia, Marea Britanie, India, Pakistan, Afganistan. Toate acestea mai curand sau mai tarziu vor fi bombardardate, fie de SUA, fie de Rusia, pentru ca pun in pericol insusi civilizatia din ce a mai ramas umana pe planeta numita Terra. Happy muzzie and nigger hunting, bitches 🙂 !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: