Safari in Germania

Politia din Berlin cauta un barbat cu infatisare “sud mediteraneana”, care a agresat cu o caramida o practicanta de jogging in varsta de 40 de ani. Caramida – zice dexul: “o piesa prismatica care este utilizata ca material de constructie artificial” – poate fi folosita de cei lipsiti de resurse, dar daruiti de natura cu multa imaginatie si forta fizica si ca arma ofensiva.

Asadar, inarmat cu o caramida, agresorul “sud mediteranean” (posibil si din sudul Kabulului sau al Alepului) a pandit-o in Mauerpark pe alergatoare si, la momentul oportun, a sarit asupra ei, a izbit-o de mai multe ori cu caramida si i-a luat bluza de trening ca amintire. Iubitoarea de sport in natura, care a suferit mai multe rani la cap, a fost spitalizata.

Spre deosebire de politia din Berlin, politia din Bonn este in cautarea unui barbat cu „infatisare africana”, care, lucru obisnuit in Africa, acum si in Germania, poarta o maceta. Deasemenea, el vorbeste foarte prost engleza. Barbatul este suspectat ca ar fi violat o fata de 23 de ani si l-a amenintat pe prietenul ei ca-l ucide, daca nu se comporta ca un german autentic – tolerant, deschis, empatic.

Tinerii au fost agresati duminica noaptea, in timp ce campau cu cortul in mijlocul naturii, pe malul unui rau. Purtatorul de maceta cu „infatisare africana” le-a cerut mai intai banii si dupa ce a fost platit, i-a oferit fetei „serviciile” sale. Socat de amenintarea cu moartea, dar si de engleza execrabila a „refugiatului”, prietenul fetei se afla acum sub supravegherea serviciilor de sustinere a victimelor. Fata se afla in spital.

Este firesc ca serviciile germane de “sustinere a victimelor” sa se confrunte in ultimul timp cu un volum de activitate ce depaseste clar posibilitatile personalului angajat. Problema este insa surmontabila: din fericire pentru ea Germania are la dispozitie circa 1,5 milioane de noi sositi, dornici sa-si gaseasca o slujba buna; mai ales daca este vorba de una in care trebuie doar sa -si sprijine moral victimele.

Ce este insa deplasat, este ca germanii – mari iubitori de sport, de turism, de nudism, de un trai lipsit de inhibitii in sanul naturii si in comuniune cu ea – nu inteleg ca, prin forta imprejurarilor, multiculturalismul le-a schimbat, treptat, pana si natura – aia civilizata, aranjata, ordonata, lipsita de pericole, cu care erau invatati, si in mijlocul careia s-au obisnuit sa traiasca – intr-o natura retro, adevarata, salbatica, plina de pericole si de neprevazut. O natura in care pana si parcul se poate transforma in jungla. O natura in care supravietuieste doar cel puternic, in care carnivorii vaneaza, iar vegetarienii sunt vanati.

Si barbatii cu “infatisare africana” sau “sud-mediteraneana”, afla cu surprindere nemtii acum, sunt vanatori vestiti.

http://www.derwesten.de/region/nach-brutaler-vergewaltigung-in-bonn-mit-diesem-phantombild-sucht-die-polizei-nach-dem-taeter-id210144705.html

http://www.bild.de/regional/berlin/fahndungen/jogger-fahndung-51164578.bild.html

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: