Safari in Germania

Politia din Berlin cauta un barbat cu infatisare “sud mediteraneana”, care a agresat cu o caramida o practicanta de jogging in varsta de 40 de ani. Caramida – zice dexul: “o piesa prismatica care este utilizata ca material de constructie artificial” – poate fi folosita de cei lipsiti de resurse, dar daruiti de natura cu multa imaginatie si forta fizica si ca arma ofensiva.

Asadar, inarmat cu o caramida, agresorul “sud mediteranean” (posibil si din sudul Kabulului sau al Alepului) a pandit-o in Mauerpark pe alergatoare si, la momentul oportun, a sarit asupra ei, izbind-o de mai multe ori in cap si deposedand-o de bluza de trening. Iubitoarea de sport in natura, care a suferit mai multe rani la cap, a fost spitalizata.

Spre deosebire de politia din Berlin, politia din Bonn este in cautarea unui barbat cu „infatisare africana”, care, lucru obisnuit in Africa, acum si in Germania, poarta o maceta. Deasemenea, el vorbeste foarte prost engleza. Barbatul este suspectat ca ar fi violat o fata de 23 de ani si l-a amenintat pe prietenul ei ca-l ucide, daca nu se comporta ca un german autentic – tolerant, deschis, empatic.

Tinerii au fost agresati duminica noaptea, in timp ce campau cu cortul in mijlocul naturii, pe malul unui rau. Purtatorul de maceta cu „infatisare africana” le-a cerut mai intai banii si dupa ce a fost platit, i-a oferit fetei „serviciile” sale. Socat de amenintarea cu moartea, dar si de engleza execrabila a „refugiatului”, prietenul fetei se afla acum sub supravegherea serviciilor de sustinere a victimelor. Fata se afla in spital.

Mi se pare firesc ca serviciile germane de “sustinere a victimelor” sa se confrunte in ultimul timp cu un volum de activitate ce depaseste clar posibilitatile personalului angajat. Dar problema este surmontabila, pentru ca, din fericire, Germania are la dispozitie circa 1,5 milioane de noi sositi, dornici sa-si gaseasca o slujba buna; mai ales daca este vorba de una care acorda suport moral victimelor lor.

Ce este insa deplasat, este ca germanii – mari iubitori de sport, de turism, de nudism, de un trai lipsit de inhibitii in sanul naturii si in comuniune cu ea – nu inteleg ca, prin forta imprejurarilor, multiculturalismul le-a schimbat, treptat, pana si natura – aia civilizata, aranjata, ordonata, lipsita de pericole, cu care erau invatati, si in mijlocul careia s-au obisnuit sa traiasca, intr-o natura retro, adevarata, salbatica, plina de pericole si de neprevazut. O natura in care pana si parcul se poate transforma in jungla. O natura in care supravietuieste doar cel puternic, in care carnivorii vaneaza, iar vegetarienii sunt vanati.

Si barbatii cu “infatisare africana” sau “sud-mediteraneana”, afla cu surprindere germanii, sunt vanatori vestiti.

http://www.derwesten.de/region/nach-brutaler-vergewaltigung-in-bonn-mit-diesem-phantombild-sucht-die-polizei-nach-dem-taeter-id210144705.html

http://www.bild.de/regional/berlin/fahndungen/jogger-fahndung-51164578.bild.html

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: