Statul Islamic il ataca pe Trump, Al – Qaeda il sustine pe Macron

Statul Islamic a facut azi prima referire la Donald Trump. Purtatorul de cuvant al organizatiei, Abi al-Hassan al-Muhajer, a spus ca Statele Unite sunt conduse de un idiot, care nu stie ce sunt Siria, Irakul sau Islamul.

Coincidenta face ca parerea Statului Islamic despre Trump, sa coincida cu parerea exprimata anterior de mai toti expertii, analistii, geo-politicienii, ziaristii si chiar multi oameni politici de aiurea si de pe la noi, care, ca si Obama, considera ca incalzirea globala este mult mai periculoasa pentru omenire decat terorismul islamic.

O dovada foarte clara ca Islamul, in cazul acesta cea mai extremista forma a sa, incepe sa se dea pe brazda si sa devina compatibil cu civilizatia occidentala – lucrul sustinut, de altfel, de atatia mari lideri politici, si formatori de opinie occidentali, cu care Statul Islamic nu a avut niciodata probleme.

Domnul François Hollande, inca presedintele Frantei, spunea: “Islamul este compatibil cu democratia”. Faptul ca in nicio tara islamica nu exista democratie nu-l face un idiot pe domnul Hollande. Pe langa ca este presedintele Frantei, domnul Hollande este si socialist, si stim foarte bine acum ca numai un lider politic de dreapta poate fi idiot. Din fericire pentru ea, Franta nu a mai avut un presedinte de dreapta, cu adevarat, de la De Gaulle. Si asta de vede.

Domnul Macron, domnul Emmanuel Macron, nu este nici el un idiot. Este favoritul si urmasul, cel putin asa indica sondajele, lui François Hollande, la presedintia Frantei.

Emmanuel Macron nu este un idiot chiar daca considera Guyana franceza insula si pe femeile franceze ca avand drept de vot din 1905, desi De Gaulle le-a acordat dreptul acesta patru decenii mai tarziu. Nici pentru ca neaga existenta culturii si artei franceze, in timp ce considera prezenta Frantei in Algeria drept “crima contra umanitatii”.

Si asta nu numai pentru ca este sustinut de domnul Hollande, de toate canalele media si de marii oameni de afaceri francezi, ci si de Al-Qaeda, care-i dedica in numarul 41 al revistei sale de propaganda “Al-Masra” o pagina speciala, in care remarca atitudinea critica a domnului Macron fata de  crimele contra umanitatii comise de Franta in Algeria.

Coincidenta face ca opinia favorabila a Al-Qaeda fata de Emmanuel Macron sa fie impartasita nu numai de François Hollande si media franceza, ci si de numerosi francezi care-l doresc pe Macron presedintele lor.

Asadar, daca Statul Islamic a intins o mana Occidentului, numindu-l pe Trump “idiot”, Franta ar trebui sa-si arate compatibilitatea fata de islam, raspunzand la fel Al-Qaeda si alegandu-l pe Macron presedintele ei.

https://www.valeursactuelles.com/politique/exclusif-la-propagande-dal-qaida-evoque-les-propos-de-macron-sur-la-colonisation-74532

 

Reclame

Un comentariu

  1. arrletty · · Răspunde

    Alte posib de Fw ? (Nu prea le am cu tehnica…)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: