Angela Merkel – Olof Palme al Germaniei

Angela Merkel spunea in 2007, cand nu avea inca controlul deplin asupra partidului: “Multiculturalismul este esuat si imposibil de realizat, diferentele culturale impiedica asta, iar Islamul nu poate apartine Germaniei fiind incompatibil cu cultura si civilizatia lumii apusene.”

In 2014, stangista vopsita in crestin democrata, aflata acum la al treilea mandat de cancelar, isi schimbase radical discursul, declarand, fara sa clipeasca, ca “Islamul apartine Germaniei”, pentru ca, in 2015, chiar in momentele in care peste un milion de imigranti musulmani navaleau in Germania, la chemarea ei, sa declare ca “Germania trebuie sa se schimbe cu ajutorul imigratiei” – adica exact ce sustineau radicalii de stanga germani (ecologisti si comunisti) in anii ‘80 si ’90.

Detinea acum controlul deplin asupra partidului crestin-democrat, ai carui delegati au votat-o in proportie de 97% la ultimul congres din 2016, desi Merkel tocmai ii atentionase pe toti ca nu va accepta ca CDU “sa devieze spre dreapta”!

Dupa atentatul de la Berlin, cand „refugiatul” tunisian a trecut cu camionul peste nemtii transformati in asfalt, dovedind, inca odata, ca “islamul este incompatibil cu civilizatia europeana”, frau Merkel le-a intins o “bomboana” nemtilor disciplinati: “Statul de drept a fost respectat. Am asadar incredere ca putem apara modul nostru de viata liber si ca putem continua sa traim impreuna. Pentru mine este un motiv de mandrie sa constat ca cea mai mare parte a concetatenilor mei au reactionat de o maniera rationala si ponderata.”. Asa a fost: nemtii ramasi in viata erau la fel de „ponderati”, ca aia omoratii!

Cum iti poti apara insa modul de viata si, totodata, continua sa traiesti impreuna cu cei care ti-l pun in pericol, Merkel nu a mai spus-o si nici germanii, mangaiati pe cap in timp ce-si rontaiau “bomboana”, nu i-au cerut-o.

Acum, pregatindu-se pentru al patrulea mandat de cancelar – pe care este si foarte greu sa-l rateze, pentru ca germanii sunt greu de depasit, mai ales atunci cand cineva le ofera ocazia sa se autodistruga – Merkel s-a gandit ca ar fi bine sa le arate nitel degetul si noilor sositi, nu numai “hoardelor brune”, cum le zicea ea opozantilor , “extremistilor de dreapta”, in 2015.

Asa ca, a declarat week-endul trecut, neuitand sa le ceara si compatriotilor mai multa deschidere: ”Asteptam de la cei care au venit la noi sa ne respecte legile, toleranta, deschiderea si libertatea religioasa.”

Cine nu stie cum arata cinismul se poate uita la o poza cu Merkel.

Si vesnicul cancelar german a continuat: “Noi stim foarte putine despre Siria. Noi stim foarte putine despre Irak si tarile africane. Si trebuie sa profitam de aceasta oportunitate ca sa invatam mai multe si sa stim mai multe.”

Asadar, sub conducerea lui Merkel – un adevarat Olof Palme al Germaniei – multiculturalizarea tarii va continua, pana cand Islamul nu va mai fi incompatibil cu nimic, pentru ca nemtii se vor integra intre timp in Siria, Irak, Afganistan si tarile africane.

 

 

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: