Suedia refuza “exporturile” Ungariei

Suedia este ferm hotarata sa trimita Ungariei, inapoi, 5000 de refugiati, deoarece acolo au fost inregistrati ca imigranti prima data! Asa zice Regulamentul Dublin 2, scos de UE dupa Regulamentul Dublin 1 si inaintea Regulamentului Dublin 3, 4 si 5.

Regulamentul 2 zice ca imigrantul ajuns in alt stat UE, decat ala in care a fost inregistrat, trebuie trimis in tara care i-a pus prima stampila. Nu mai are importanta ce zicea R1, cum nu o sa mai aiba importanta, in scurt timp, si ce zice R 2 – se ocupa UE de asta.

Din aceasta cauza, Ungaria a refuzat pana acum sa-si primeasca refugiatii. Oricum, umanista Suedie ar trebui sa stie ca odata ajunsi in Ungaria, „cei 5000” vor fi aruncati in spatele sarmei ghimpate, inainte de a fi expulzati, adica nu vor fi lasati sa violeze, sa fure, sa calce cu masina sau sa taie capete cu maceta… conform drepturilor omului, valabile in Germania, Franta, Suedia samd.

Regimul de la Budapesta este un regim extremist, de “extrema dreapta”, care pune mai presus drepturile omului ungur, comparativ cu drepturile omului afgan, somalez, sirian, sudanez si irakian! Asta inseamna, conform noilor reguli din UE, discriminare si rasism.

Si Suedia stie care-i treaba cu Ungaria, si ca-i pune in pericol pe “cei 5000”,  dar se apropie si acolo alegerile si guvernul trebuie sa faca ceva, cum face guvernul Merkel in Germania, ca sa le ia iar “fata” suedezilor, asa ca a a anuntat ca nu se lasa si ca va da Ungaria in judecata la Curtea Europeana de Justitie!

Mai mult ca sigur ca Viktor Orban nu va ceda. Desi ii primeste cu bratele deschise pe nemtii care pleaca din Germania si vin sa se stabileasca in Ungaria, ca sa-si mai aduca aminte cum e sa traiesti in Europa, ii va refuza precis pe “cei 5000”, desi acestia sunt acum pe jumatate sudezi.

Care suedezi mai un pic si ajung si ei pe jumatate suedezi!

Anunțuri

3 comentarii

  1. Suedia este tara aia in care un ipochimen aflat intr-o functie de ministru- nu mai stiu ce ministru dar nu are mare importanta- a spus la unoment dat ca trebuie ca populatia bastinasa sa se poarte frumos cu noii veniti musulmani, sa-i trateze bine pentru ca, in momentul in care ei, localnicii, vor deveni minoritate in propria tara musulmanii, adica noii majoritari, sa-i trateze uman.Iar acest nemernic care accepta senin ocuparea tarii sale si, practic,extinctia lenta a propriului popor, nu numai ca nu a fost lapidat in piata publica de proprii cetateni dar ,ocupa senin, in continuare ,fotoliul de ministru. Cam in halul asta de spalate pe creier au ajuns aceste natii din occident la care noi priveam, cu ani in urma, cu o mare admiratie, si nu fara motiv. Cred ca a venit momentul ca, de data asta,noi astia din est sa facem ceva sa-i trezim din somnul cel de moarte neomarxist. Eu personal sunt din ce in ce mai convins ca trebuie sa multumesc Domnului ca m-am nascut roman, in sanul acestui popor care a nascut dictonul ,,facerea de bine e f….. de mama”.

  2. Țin minte o serie de filme suedeze de spionaj-seria Hamilton, după romanele lui Jan Gillou unde ce sa vezi, se refereau la interesul național. Bullshit.

  3. Daca seria asta a rulat acum 50 de ani este de inteles, acum , chestia asta cu „interesul national” e populism si extremism pur.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: