Fake News despre ObamaCare

Avertizare: Deoarece CNN, BBC …..Digi TV, Pro TV samd nu au vorbit si nu vor vorbi despre asta, in felul asta, aceste informatii sunt false.

Bill Clinton despre ObamaCare: “Asadar, noi avem un sistem de sanatate nebun, in care sunt asigurate suplimentar 25 de milioane de persoane, dar cei care muncesc pe rupte 60 de ore pe saptamana, sfarsesc prin a plati de doua ori mai mult decat plateau inainte, pentru o asigurare redusa la jumatate. Este lucrul cel mai nebunesc din lume.”

Presedintele Trump la intalnirea cu “victimele” ObamaCare in sala Roosevelt, luni 13 martie:

“Va multumesc tuturor ca sunteti azi aici. Este o mare onoare pentru mine sa va aflu istoriile personale de lupta contra dificultatilor pe care vi le-a impus regimul legii ObamaCare, care este un esec total. Eu si Price – Secretarul de Stat pentru Sanatate -, la fel ca toata administratia mea, multi membri ai Senatului si multi deputati, ne-am angajat sa abolim si sa inlocuim aceasta lege dezastruoasa, printr-un plan de sanatate care sa reduca costurile, sa largeasca posibilitatea de a alege si sa asigure accesul la ingrijirea medicala pentru toata lumea.

Voi reprezentati milioane de americani care si-au vazut ratele ObamaCare crescand cu doua si chiar cu trei cifre. In Arizona, rata a crescut intr-un an cu 116%! Si francizele sunt atat de mari ca nu le puteti utiliza. Multi americani si-au pierdut planurile de asigurare si medicii, si intr-un sfert din state nu a ramas decat un asigurator. Companiile de asigurari au fugit.

Proiectul de lege de abolire si inlocuire a ObamaCare va va oferi voua si concetatenilor vostri mai multe posibilitati, mult mai multe, de a alege, la un prêt mai scazut. Americanii trebuie sa-si aleaga ce plan de sanatate doresc. Acum, vor fi in masura sa aleaga asigurarea pe care si-o doresc si medicul pe care si-l doresc. Ei vor fi in masura sa faca mai multe din lucrurile pe care celalalt plan nu le mai oferea sau nu le-a oferit niciodata.

Nu vom mai avea un regim unic pentru toti. In locul lui, vom munci sa dam libertate pietii, pentru a permite asiguratorilor sa intre in competitie. Si veti vedea cum ratele lunare scad. Si veti avea de unde alege.

Realitatea este ca ObamaCare este un dezastru…. Mi-as dori sa spuneti cateva cuvinte despre experienta pe care ati avut-o cu ObamaCare si poate ca presa le va semnala.”

Sean Spicer, purtatorul de cuvant al Casei Albe, la conferinta de presa din 14 martie:

“Ieri, Biroul de bugete al Congresului american (CBO) si-a publicat raportul asupra proiectului de lege pentru sanatate. Stiu ca multe lume este preocupata de acest raport si vreau sa pun cifrele prezentate intr-un context.

In 2013, CBO a estimat ca pana in 2016, 24 milioane persoane vor avea asigurata ingrijirea medicala potrivit legii ObamaCare. Ei s-au inselat cu mult. Au facut o eroare de 13 milioane de persoane – mai mult de 50%! In fine, numai 10,4 milioane persoane au fost asigurate de acest program. Aflam acum ca numarul asiguratilor la ObamaCare s-a diminuat si este in prezent de 9 milioane persoane. S-a dovedit ca estimarile CBO au fost false.

Dincolo de cifre, voi oferi cateva experiente traite de cativa americani, a caror poveste presedintele a aflat-o la intalnirea de ieri.

Kim Sertich, propietar al unei mici afaceri in Arizona si-a vazut costurile asigurarii de sanatate crescand de la 389,79 $/luna la 809,15 $/luna.

Carrie Couaey, din Colorado, mama a 6 copii, dintre care cel mai mic este autist, si-a vazut asigurarea anuala a familiei crescand de la 17000 $/ an la 52000 $ pentru un program de calitate inferioara.

Joel Brown, agricultor din Tennessee, si-a vazut asigurarea de sanatate crescand din cauza ObamaCare de la 119$/luna la peste 500$/luna”

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: