Rinocerul european este in pericol!

Groaza la gradina zoologica din Thoiry-Franta! Niste braconieri neidentificati au ucis un rinocer alb, impuscandu-l de 3 ori in cap! Potrivit informatiilor furnizate de politia franceza, este pentru prima oara in Europa cand un rinocer este impuscat! Dupa ce au impuscat rinocerul, braconierii i-au taiat cu ajutorul unui drujbe un corn! Al doilea corn nu a fost sectionat decat partial. Un  corn de rinocer – care potrivit unor anumite credinte din cultura africana, are propietati terapeutice si afrodisiace – costa pe piata neagra intre 20 000 si 200000 de euro!

La aflarea vestii, socialista Ségolène Royal a postat pe Twitter urmatorul mesaj: “Doborarea criminala a unui rinocer la Thoiry. Este timpul ca tarile sa interzica comertul cu fildes si corn de rinocer, cum am facut-o eu, déjà, in Franta.”

Ségolène Royal, mare admiratoare a lui Fidel Castro si a rinocerilor, a fost ministru al mediului si, vizionara, ca toti socialistii, a luat din timp masurile cuvenite. Socialistii nu ii opresc pe braconierii de rinoceri sa vina in Franta, dar ii impiedica sa-si comercializeze marfa acolo. Acum, braconierii de rinoceri, din Franta, vor avea o mare problema.

Oricum, este pentru prima oara in Europa cand un rinocer nu numai ca este impuscat, dar i se taie si cornul in vederea comercializarii! In gradina zoologica din Thoiry… Franta… Europa, braconierii actioneaza, acum, exact ca in parcurile nationale Nairobi si Kruger, din Kenia si Africa de Sud!

Este uluitor ce amprenta vizibila si-a pus multiculturalismul pe fata civilizatiei europene, in doar cateva decenii! Cine se gandea, in urma cu 40-50 de ani, ca in Europa va fi practicata excizia la fete, iar multe femei vor umbla imbracate in burqa sau vor purta hijab, asta in timp ce barbatii vor pleca la jihad, se vor arunca in aer prin baruri si la concertele rock, vor intra in multimile adunate de sarbatori cu camioanele, sau vor vana rinocerii pentru cornii lor?! Dupa postmodernism, animism!

Si cine vrea sa-si imagineze cum va arata “amprenta” asta peste alti 40 sau 50 de ani, cand rinocerii albi europeni vor fi declarati specie in pericol de extinctie si vor fi tinuti in rezervatii?

http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2017/03/07/01016-20170307ARTFIG00225-yvelines-un-rhinoceros-abattu-dans-un-zoo-pour-sa-corne.php

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: