Obama, Ochiul si Timpanul

Dupa acuzatiile lui Trump, ca Obama l-a pus sub ascultare inaintea alegerilor, pe Internet au aparut documente publicate de Wikileaks, ce cuprind persoane puse sub ascultare la ordinele marelui presedinte democrat, laureat al Premiului Nobel pentru Pace:

NSA a pus sub ascultare sala in care se tinea o intalnire privata, avand ca subiect incalzirea globala, intre Secretarul general al ONU, Ban Ki Moon si cancelarul Angela Merkel, la Berlin

https://wikileaks.org/nsa-un/intercepts/#intercept2

Barack Obama a ordonat sa fie pus sub ascultare directorul de reglementari a Organizatiei Mondiale a Comertului, Johann Human si sa-i fie urmarit telefonul personal in Elvetia.

https://wikileaks.org/nsa-un/

Obama a facut sa fie ascultat directorul de cabinet al inaltului comisar pentru refugiati al ONU. Telefonul sau din Elvetia a fost ascultat.

https://wikileaks.org/nsa-un/

Obama a dat ordin sa fie urmarite telegramele diplomatice secrete dintre Primul ministru Beniamin Netanyahu si Primul ministru italian Silvio Berlusconi, in care Netanyahu il cerea lui Berlusconi sa-l ajute sa repare relatiile cu Barack Obama, care refuza sa-i mai vorbeasca.

https://wikileaks.org/nsa-italy/intercepts/#intercept1

Obama a ordonat sa fie interceptate conversatiile dintre ministri europeni ai economiei si ministrul japonez al economiei privind planul comun de a-l impiedica pe Obama sa faca presiuni asupra lor la reuniunea cadrelor OMC de la Doha.

https://wikileaks.org/nsa-eu/intercepts/

Obama a ordonat explicit sa fie urmarite o lunga perioada de timp liniile telefonice a 5 inalti responsabili economici europeni din Franta, Austria si Belgia.

https://wikileaks.org/nsa-eu/

Obama a ordonat sa fie pus sub ascultare telefoanele ambasadorului Italiei la NATO si ale altor oficiali italieni.

https://wikileaks.org/nsa-italy/

Obama a ordonat sa fie puse sub ascultare mai multe reuniuni private intre Nicolas Sarkozi, Angela Merkel si Silvio Berlusconi, unde acesta din urma afirma ca “sistemul bancar italian este la doua degete distanta sa sara ca un buton.”

https://wikileaks.org/nsa-italy/intercepts/#intercept2

Ministerul de Justitie al administratiei Obama a pus sub ascultare, in 2013, 150 de ziaristi de la Associated Press si Fox News.

http://www.theblaze.com/news/2017/03/04/obama-spox-says-obama-never-wiretapped-a-us-citizen-immediately-receives-harsh-history-lesson/

Cat despre acuzatiile aduse de Trump, ca Obama l-ar fi ascultat, acestea sunt doar niste devieri ilare ale clownului de la Casa Alba, bune de luat in ras de intreaga presa internationala. Care asta si face!

 

Reclame

Un comentariu

  1. […] Autor: Bogdan Calehari […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: