In America, stanga considera ca este antidemocratic sa predea puterea

15 ianuarie – Invitat la emisiunea “Fox News Today”,seful CIA (John Brennan) il critica dur pe presedintele ales, chiar cu 5 zile inainte ca acesta sa fie investit! Era pentru prima oara in istoria Statelor Unite cand se intampla asa ceva! John Brennan, care nu a criticat-o pe Hillary Clinton pentru zecile de mii de mailuri, multe ultra-secrete, ajunse in calculatoarele hackerilor din lumea intreaga, pe vremea cand era sefa diplomatiei americane, spunea acum, la televizor, despre Donald Trump: “Spontaneitatea nu este ceva care protejeaza interesele securitatii nationale, deci cand el se exprima sau reactioneaza trebuie sa fie sigur ca a inteles bine implicatiile si impactul profund pe care-l poate avea asupra Statelor Unite.”!

Si pentru ca Donald Trump a acuzat serviciile de informatii “de practici amintind de Germania nazista”, pentru ca o facatura de raport a ajuns din posesia lor pe mesele redactiilor presei americane, John Brennan califica comportamentul presedintelui drept rusinos! Era tot pentru prima oara cand seful CIA isi permitea sa vorbeasca asa, in public, despre presedintele ales.

In America, convertitul la islam John Brennan putea sa stea, la Langley, ingenunchiat pe covorasul de rugaciune, cu fata la Mecca, si sa comunice cu Dumnezeul lui, dar Donald Trump, presedintele ales, nu avea voie sa comunice pe Twitter cu poporul american! In America, un raport, aflat in posesia serviciilor secrete, despre presedintele ales, poate ajunge in posesia presei, dar presedintele nu are voie sa reactioneze si sa condamne fapta! John Brennan anunta de fapt evenimentele ce aveau sa vina.

19 ianuarie – Cu o zi inaintea investiturii lui Donald Trump, socialistul Erik Schneiderman, ministrul de Justitie al Statului New York, cheama administratiile oraselor americane la nesupunere fata de ordinele noului presedinte, cerandu-le sa-i protejeze pe imigrantii clandestini, fara acte, care au comis infractiuni si au suferit condamnari in Statele Unite, impotriva expulzarilor! Se alatura demersului sau, nume importante: Bill de Blasio – radicalul de stanga care este primar al New York-ului -, Jerry Brown, guvernatorul socialist al statului California si ministrul sau de Justitie, Xavier Beccera.

27 ianuarie – Tinandu-si promisiunea facuta in campania electorala, Donald Trump semneaza un ordin executiv menit a limita afluxul de refugiati din tari ce prezinta un grad mare de risc, cu scopul de a-i proteja pe cetatenii americani de amenintarea teroristilor islamisti, infiltrati in masa de imigranti. Sunt vizate 7 tari musulmane, considerate cuiburi ale terorismului islamic: Irak, Iran, Siria, Sudan, Libia, Yemen si Somalia. Imigratia din aceste tari este oprita pentru 120 de zile. Imigratia din alte 44 de tari musulmane nu este insa  afectata cu nimic.

Cu cateva exceptii, intreaga presa americana si internationala il ataca pe Trump pentru hotararea luata. Acuzatiile de islamofobie, xenofobie si rasism curg din toate partile. Ceremoniile de inmanare a premiilor in lumea filmului si a spectacolelor de televiziune sunt transformate in tribune de condamnare furibunda a decretului si a semnatarului sau. Importanti lideri politici, din Canada si Europa, se simt obligati sa ia atitudine contra decretului. Nu cu mult timp in urma, in tarile lor, sangeroase atentate islamiste, comise de multe ori de imigranti musulmani, au socat si indoliat opinia publica, dar au fost condamnate doar islamofobia si rasismul!

Consiliul Relatiilor Americano-Islamice (CAIR) – nume inofensiv sub care, in Statele Unite, se ascunde Fratia Musulmana – depune prin intermediul activistei Linda Sarsour o plangere impotriva lui Donald Trump pe subiectul decretului anti-imigratie, care este, potrivit Fratiei Musulmane (CAIR): „un ordin de expulzare al musulmanilor, care violeaza Constitutia si libertatile religioase.”! Si Partidul Democrat (stanga americana) foloseste acelasi discurs! Linda Sarsour este unul dintre organizatorii masivelor proteste contra lui Donald Trump, noua stea a stangii americane bucurandu-se de prietenia si aprecierea lui Bernie Sanders, pe care l-a sustinut in campania electorala din 2016. Mii de musulmani, purtand steaguri ale Palestinei, se afla in primele randuri ale manifestatiilor de protest. O alta premiera in istoria politicii americane: stanga americana, impreuna cu musulmanii mobilizati de CAIR, protesteaza contra unei decizii a presedintelui!

Dar lucrurile nu se opresc aici. Urmeaza, incredibil, o alta premiera: pentru prima oara, presedintele care tocmai si-a terminat mandatul il ataca pe noul presedinte, situandu-se, pe fata, de partea protestarilor din strada! Prin purtatorul sau de cuvant (Kevin Lewis), Barack Obama declara ca ii sustine pe manifestantii care au blocat aeroporturile si care protesteaza pe strazi impotriva decretului! “Un presedinte se opune in mod fundamental notiunii de discriminare fata de indivizi, pe baza credintei sau religiei” – spune purtatorul de cuvant al celui care a semnat primul un astfel de decret! Lewis adauga ca Obama crede ca “oamenii care protesteaza intreprind exact ceea ca ar trebui sa aiba loc in momentul in care valorile americane sunt in pericol.”! Asadar, fostul presedinte indeamna la proteste de strada impotriva noului presedinte! Si asta se intampla nu intr-o republica bananiera, ci intr-o tara considerata, pana nu cu mult timp in urma, un simbol al democratiei! Pentru ca “valorile americane sunt in pericol”, si asta din cauza unui ordin care opreste imigratia din tari considerate baze ale terorismului islamic!

In 2011, Barack Obama a semnat un ordin similar, oprind pe o perioada de 6 luni imigratia din Irak, Siria, Sudan, Libia, Yemen si Somalia, deoarece resortisantii din aceste tari reprezentau un risc deosebit de ridicat pentru securitatea cetatenilor! Nimeni – media, politicienii straini, mediul academic, cultural si artistic – nu a reactionat! Decretul semnat de socialistul de la Casa Alba a intrat in vigoare si si-a facut efectul intr-o liniste mormantala. Atunci, socialistii americani si Fratia Musulmana, nu au considerat decretul un atac la adresa Constitutiei si al valorilor americane! Nimeni nu a vorbit de discriminari pe baza credintei sau a religiei.

31 Ianuarie – Pentru prima oara in istoria Americii, ministrul interimar al Justitiei (Sally Yates a fost numita de Barack Obama in 2015) refuza sa se supuna ordinului si sa recunoasca decretul prezidential! Sally Yates este concendiata pentru refuzul sau de a recunoaste un decret “menit a-i apara pe cetatenii americani”.

3 Februarie – Un judecator federal din Seattle – numit de George Bush, dar cu evidente convingeri de stanga – emite o hotarare judecatoreasca prin care blocheaza ordinul executiv dat de presedinte si da ordin Departamentului de Paza al Frontierelor sa-i lase sa intre pe calatorii veniti din cele 7 tari musulmane. Stanga americana exulta in urma acestei victorii si isi retrage grupurile de presiune ce blocau intrarea in cateva mari aeroporturi americane.

Niciun judecator nu a blocat insa decretul prin care Barack Obama a interzis in ultimele zile de mandat intrarea in Statele Unite a refugiatilor cubanezi ce fug de dictatura comunista de la Havana.

4 februarie – Administratia americana face apel la decizia judecatorului federal din Seattle, iar in zilele urmatoare incearca sa demonstreze la Curtea de Apel cat de necesara este revocarea hotararii anterioare. Stanga americana si presa aservita ei sustin ca decretul este anticonstitutional pentru ca este discriminatoriu fata de o religie, lucru interzis de Constitutie. Asta in timp ce musulmanii din celelalte 44 de tari musulmane continua sa intre nestingheriti in Statele Unite, fara a fi discriminati din cauza religiei lor!

9 februarie – Editorialul Board-ul din New York Times isi ridica vocea in apararea organizatiei fundamentalist- islamist wahhabite Fratia Musulmana – cea care se afla la originea tuturor organizatiilor terorist – wahhabite de azi (Al-Qaeda, Hamas, Al-Jama’a al Islamyya, Statul Islamic etc). CAIR are o presa mai buna in Statele Unite decat presedintele Americii!

https://www.nytimes.com/2017/02/09/opinion/all-of-islam-isnt-the-enemy.html?emc=edit_th_20170209&nl=todaysheadlines&nlid=23398588

14 februarie – Fox News informeaza ca 680 de imigranti ilegali (dintre care 75% condamnati pentru crime si violuri) au fost arestati de catre agentii US Immigrations and Customs Renforcement si urmeaza a fi expulzati din Statele Unite. Media americana descrie insa alta realitate: vorbeste despre actiunile inumane ale administratiei, despre familii destramate, copii despartiti de parintii lor si destine distruse! In 2013, asadar cu nici 4 ani in urma, administratia Obama a expulzat 430 000 de imigranti ilegali, fara sa apara un rand in ziare si fara ca moderatorii de televiziune sa scoata un cuvant sau sa verse vreo lacrima! 430000 de expulzati intr-un an – nicio familie destramata, niciun destin distrus!

16 februarie – Intr-o conferinta de presa istorica, Donald Trump acuza organe importante ale presei (veritabile trompete mediatice ale stangii americane) de acoperirea necinstita, mincinoasa si negativa a realitatii politice. El atrage atentia CNN: “Ati avea niste indici de audienta mult mai mari, daca ati spune adevarul americanilor.” Trump afirma ca in prima sa luna ca presedinte a redus uriasa datoria americana cu 12 miliarde $, in timp ce, tot in prima sa luna, Obama a crescut-o cu 200 de miliarde! Presa americana trece sub tacere declaratia!

Dar interventiile si remarcile acuzatoare ale presedintelui fata de o presa aservita ideologic, care a renuntat demult sa mai fie un vector de sustinere al democratiei, pentru a se transforma intr-un urias aparat de propaganda partinica, nu au niciun efect. Washington Post, New York Times, CNN, MSNBC, ABC, NBC si CBS isi urmeaza neabatut strategia de dezinformare si manipulare, menita sa fisureze grav fundamentul administratii republicane. Jeff Session, ministrul Justitiei, este noua lor tinta. Distorsionand grav realitatea, media americana il acuza pe Sessions de minciuna si ii cere demisia, la unison cu politicienii democrati. Intrebat fiind de senatorul democrat Al Franken daca membri echipei de tranzitie Trump, si el insusi, s-au intalnit cu ambasadorul Rusiei cu scopul de a coordona impreuna cu acesta campania electorala a lui Donald Trump, Jeff Sessions raspunde, normal, negativ. Jeff Sessions il intalnise pe ambasadorul rus la doua cocktailuri organizate de Departamentul de Stat al lui Obama si de Comisia Senatului pentru Armata, dar asta in prezenta a zeci de alti ambasadori si senatori si nu pentru a complota falsificarea alegerilor. Eliminand din “stirile informative” intrebarea lui Franken si prezentand imagini cu Sessions si ambasadorul rus, luate la cocktailuri, media americana isi face din nou datoria fata de partid, dar nu si fata de publicul american.

3 martie – Drept raspuns la murdara campanie mediatica dezlantuita contra ministrului sau, Donald Trump posteaza fotografia senatorului democrat Chuck Schummer razand impreuna cu Putin, si a democratei Nancy Pelosi, care a spus ca nu-l cunoaste pe ambasadorul rus, la masa cu acesta si Medvedev si cere deschiderea unei anchete care sa stabileasca natura relatiilor stranse dintre Rusia si politicienii democrati. Trump atrage totodata atentia, ca acelasi ambassador rus s-a intalnit cu Obama la Casa Alba de 22 de ori, de 4 ori, singur cu Obama, numai anul trecut!

4 martie – Donald Trump il acuza pe Barack Obama ca a dat ordin sa-i fie ascultat telefonul si urmarite comunicatiile din Trump Tower, chiar inaintea alegerilor! El spune: “este normal ca un presedinte in exercitiu sa asculte convorbirile unui candidat aflat in cursa prezidentiala inaintea alegerilor? Dupa ce cererea i-a fost refuzata de o instanta? Ce infamie!”.

CNN sare imediat in apararea lui Obama si-l acuza pe Trump ca aduce acuzatii fara dovezi. Bineinteles, ca Pravda americana nu are nici cea mai mica dovada ca afirmatia lui Trump nu ar corespunde adevarului. Dar cand a fost deranjat CNN de lipsa de probe?

In 2013, NSA a pus sub ascultare, la ordinul lui Obama, 150 de de ziaristi de la Associated Press. Mai intai, Associated Press a protestat, dupa care, pentru ca Obama nu era Nixon, sau George Bush, a tacut. Cum a tacut intreaga presa americana si internationala. Au tacut toti cum au facut-o si la decretul din 2011, si in 2013, cand Obama a expulzat 430000 de imigranti ilegali. Acum, dupa acuzatia adusa de Trump, Obama declara “nu am  ascultat niciodata un american.”! Doar, in 2015, pe Angela Merkel si pe Francois Hollande. Care ii erau aliati politici, nu adversari ca Trump. Sa ne imaginam ce s-ar fi intamplat daca George Bush, sau alt presedinte republican, i-ar fi pus sub ascultare pe liderii Frantei si Germaniei? Sau 150 de ziaristi? Sau un adversar politic? Mai bine nu!

Sa ne imaginam ce s-ar fi intamplat daca Donald Trump iar fi spus lui Medvedev, ce i-a spus Barack Obama lui Medvedev: “Spune-i lui Vladimir ca dupa alegeri voi fi mult mai flexibil”? Mai bine nu!

Loretta Lynch – numita de Obama, procuror general al Statelor Unite – ii cheama acum pe americani la revolutie, “la manifestatii, la sange si la moarte pe strazi.”! Da, dupa seful CIA, dupa ministrul Justitiei, dupa insusi presedintele Obama, care ii incuraja pe protestatarii din strada, acum, impreuna cu ei si sprijiniti de mainstream media americana, si fostul Procuror general al Statelor Unite arata cum intelege administratia socialista, dupa 8 ani de mandat, sa predea “democratic” puterea!

Sa ne imaginam ce s-ar fi intamplat daca dupa “8 ani Obama”, ar fi urmat, pentru America, “8 ani Hillary Clinton”? Mai bine nu! In orice caz, un lucru este evident: pentru prima oara in istoria ei democratia americana este in pericol. Si asta pentru ca stanga, castigand razboiul cultural, nu doar si-a intarit, dar si-a radicalizat si pozitia in ultimele decenii, orientand America pe drumul progresismului neo-marxist.

Cei mai multi nu si-au imaginat asa ceva, dar este o realitate care nu mai poate fi negata. Asta si pentru ca neo-marxistii americani arata clar, ca nu mai concep si nu mai accepta alternanta democratica la putere! Au ajuns sa conteste, atunci cand pierd, pana si sistemul electoral american! Sau sustin ca nu au pierdut puterea datorita votului democratic, ci din cauza amestecului unei puteri straine! Au ajuns sa li para anti-democratic sa piarda! Si este tot pentru prima oara in istoria democratiei americane cand se ajunge aici!

Loretta Lynch se refera in speechul ei, cand indeamna la revolutie contra noii administratii, la exemplul Parintilor Fondatori! Dar ea, Barack Obama, stanga americana, cu totii, ar trebui sa afle ceea ce multi inca n-au uitat: ca parintii democratiei americane nu au fost Lenin, Stalin si Trotki!

http://www.wnd.com/2017/03/loretta-lynch-need-more-marching-blood-death-on-streets/

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: