Media americana i-a pus lui Jeff Sessions combinezonul portocaliu

In noiembrie, scriam: “Azi, in Statele Unite, majoritatea si-a schimbat optiunea sub un adevarat torent mediatic de injurii si acuze. Un nou presedinte, care nu corespunde de fel dogmelor ideologice neo-marxiste, a fost ales. Va fi tratat el cu obiectivitate dupa alegeri, dupa ce a fost calcat in picioare in timpul lor, sau sistemul mediatic se va replia si va trece rapid la contraofensiva, intr-un razboi ideologic fara precedent? … In conditiile acestea, tratamentul aplicat lui Trump inainte de alegeri – numit de multi, pe buna dreptate, linsaj mediatic – se va transforma, dupa alegeri, in jihad mediatic.

Si jihadul mediatic  e in plina desfasurare. Dupa ce in urma cu cateva luni, Jeff Sessions a fost acuzat de CNN ca este rasist, acum noul ministru al Justitiei a fost legat,  iar, la stalpul executiei si toate armele de calibru ale presei americane trag in el. Nu trebuie sa mai scape, asa cum nu a scapat nici Michael Flynn. Pentru asta, mass-media americana calca in picioare orice ramasita de deontotologie si orice amintire de profesionalism. Despre marsavia cu care numele mari ale presei americane insceneaza istorii compromitatoare si falsifica grav realitatea – in timp ce solicita cenzurarea Internetului pentru distribuire de “fake news” (!) – scrie pe siteul dreuz.info un expert al vietii politice americane, geopolitologul Guy Milliere:

“Jeff Sessions, ministrul Justitiei, l-a intalnit de doua ori pe ambasadorul Rusiei in cursul ultimelor doua luni. Prima dintre aceste doua intalniri a avut loc la cocktailul organizat de Departamentul de Stat al lui Obama, la Cleveland, acolo unde au fost prezenti alte zeci si zeci de ambasadori si senatori ( evenimentul s-a numit Global Partners in Diplomacy si Jeff Sessions a fost unul dintre oratori). A doua intalnire a fost la un cocktail organizat in cadrul dezbaterilor Comitetului Senatului pentru Fortele Armate, unde au fost prezenti, deasemenea, si alti ambasadori si senatori. Probabil, Jeff Sessions nu ar fi trebuit sa mearga la cocktailurile in cauza, sau ar fi trebuit sa fuga atunci cand l-a vazut pe ambasadorul Rusiei. Acuzatia este ridicola si nu ar fi tinut nici 5 secunde daca dupa Washington Post si New York Times, CNN, MSNBC, ABC, NBC et CBS  nu ar fi luat acuzatia in serios, iar senatorii si reprezentantii democrati nu ar fi pozat imediat in postura virtutii indignate.

Dar WP si NYT nu s-au oprit aici, ci l-au acuzat pe Jeff Sessions ca “a mintit”, neevocand aceste intalniri in timpul audierii sale la Senat.

Ca urmare a unei intrebari puse de senatorul socialist Al Franken, care l-a intrebat daca membri echipei de tranzitie Trump, si el insusi, s-au intalnit cu ambasadorul Rusiei cu scopul de a coordona impreuna cu el campania electorala a lui Donald Trump, Jeff Sessions a raspuns ca nu.

Si a avut perfecta dreptate sa raspunda asa, pentru ca nicio intalnire destinata acestui tip de coordonare nu a avut loc.

Dar ziaristii lui WP si NYT, forfecand intrebarea lui Franken, au scris ca Jeff Sessions a spus ca nu s-a intalnit cu ambasadorul Rusiei! CNN, MSNBC, ABC, NBC si CBS au aratat imagini cu Sessions si ambasadorul Rusie, taind cu grija intrebarea lui Franken, de asa maniera incat totul sa corespunda cu ce a scris WP si NYT! Este vorba de jurnalism de tip sovietic. Senatorii si reprezentantii democratilor si-au mentinut pozitia si au declarat raspicat ca Jeff Sessions a comis sperjur si trebuie sa demisioneze!

Ceea ce se petrece este respingator si provoaca neliniste. Cea mai mare parte a presei americane adopta o postura totalitara si face totul pentru a determina prabusirea administratiei Trump. Si nu le este teama ca isi murdaresc mainile.”

http://www.dreuz.info/2017/03/05/une-tentative-de-coup-detat-est-en-cours-aux-etats-unis/

 

Anunțuri

Un comentariu

  1. Dl. Milliere se arata contrariat ca aceia nu se tem ca isi murdaresc mainile cand ei si-au murdarit demult si sufletele transformandu-si-le in adevarate cocini morale. Cam decand? Pai de atunci decand au renuntat sa mai fie caini de paza ai democratiei, devenind jigodii de macelarie,adica pentru un ciolan consistent,musca pe oricine,la comanda. Ceace insa ei nu constientizeaza este ca, la momentul oportun,cand vor deveni inutili sau stanjenitori pt. comanditarii lor,acestia se vor debarasa de ei ca de niste mizerii urat mirositoare, ceace si sunt de fapt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: